Teknisk service

Altid til tjeneste
Det er ikke altid nok at have markedets bedste produkter. Brugere og hjælpere har også krav på at få en hurtig og effektiv teknisk service. For at sikre dem dette, har Invacare placeret dygtige teknikere over hele landet. Vi efteruddanner løbende vores teknikere, så de altid er på omgangshøjde med den seneste udvikling og de nyeste teknikker.

Vi opbygger og tilpasser efter ønske
Invacares Tekniske Service står naturligvis altid til rådighed ved afprøvning af nye produkter. Vi sørger for, at eksempelvis en kørestol opbygges præcist efter brugerens ønsker og behov. Og skulle der være ønske om det, tilpasser vi gerne stolen. Det sker enten på vore egne værksteder eller på fabrikkerne rundt omkring i Europa.

Ring 36900000 for Teknisk Service
Teknisk Service rekvireres telefonisk hos vore koordinatorer, der alle har en teknisk baggrund som værdifuld ballast. Med den faglige kompetence in mente, er koordinatorerne i mange tilfælde i stand til over telefonen at afhjælpe problemet for brugeren. Kan servicen ikke klares via telefonen, arbejder Invacare målrettet efter, at alle serviceopgaver er påbegyndt indenfor 48 timer, dog kan hasteopkald efter aftale påbegyndes samme dag.
 
Teknisk service kan rekvireres alle hverdage man.-tors.: 08:00-16:00 fre.: 08:30-15:30

STORM4-BE03_teknisk_kurs_940x480.gif