Change your language:

Albuestokke fra Invacare er en del af vores store sortiment af hjælpemidler til ældre. Advantik er udviklet med henblik på at skabe tryghed for brugeren og anvendes ved nedsat gangfunktion, hvor der er behov for delvis eller total aflastning af det ene ben eller en del af kroppen, som fx behøver støtte efter en ulykke, operation eller sygdom. 


Advantik er produceret i let metal med en robust og behagelig, støttende plastikoverdel. Advantik er en standard albuestok.

Advantik udmærker sig ved følgende fordele:

Advantik stokke
Advantik stokke
Advantik stokke
  • Let konstruktion 
  • Ergonomisk underarmsstøtte 
  • Ergonomisk udformet håndgreb med refleks som standard 
  • Kan indstilles i højden i 10 trin
  • Ekstra store og sikre dupsko
  • Testet og godkendt op til en brugervægt på 130 kg.

Ligesom Invacares andre hjælpemidler til handicappede udmærker produkterne sig ved at være i høj kvalitet samt ved at have unikke egenskaber til anvendelse for gangbesværede. Under de enkelte produkter kan du finde præcis de albuestokke (krykker) du måtte finde interessant og som måtte dække din brugers behov. 


Invacare har mange forskellige handicap hjælpemidler – herunder rollatorer, kørestole, ergonomiske krykker, sygestokke eller andre hjælpemidler til gangbesværede og har du således brug for en foldbar stok eller andre stokke finder du let disse under afsnittet Stokke, Albuestokke og Rollatorer

Højdeindstillelig
Højdeindstillelig

Advantik kan indstilles i højden i 10 trin