Change your language:

Invacare tilbyder et omfattende sortiment af hjælpemidler for handicappede og ældre brugere, herunder vores anerkendte rollatorer til anvendelse både inde-og ude. Invacare Banjo er en enkel og praktisk rollator.

Invacare Banjo giver borgeren mulighed for individuelle tilpasninger og har gode udendørs køreegenskaber. 

Banjo er en god standard rollator med sæde, kurv og bakke. Desuden er der lige over hjulene placeret en transporthylde til at tage flere indkøb med hjem. De behagelige skubbehåndtag kan indstilles i højden, så den passer de fleste.iden.

Omfattende sortiment af senior hjælpemidler

Hos Invacare tilbyder mange hjælpemidler til ældre brugere fx badestole, el-scootere, kørestole, siddepuder mv. Du kan finde mere information om vores sortiment af indendørsrollatorer og underdørsrollatorer under afsnittet rollatorer. Hvis du ønsker flere oplysninger om hjælpemidler til gangbesværede, henvises til vores udvalg af el-scootere samt til vores udvalg af stokke her på hjemmesiden.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation

Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Bredde i alt

Bredde i alt

Totaldybde

Totaldybde

Bredde mellem hjul

Bredde mellem hjul

Totalhøjde

Totalhøjde

Sædehøjde

Sædehøjde

Afstand mellem håndtag

Afstand mellem håndtag

Hjuldiameter / Svinghjulsdiameter

Hjuldiameter / Svinghjulsdiameter

Totalvægt

Totalvægt

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

Bredde sammenklappet

Bredde sammenklappet

Farve

Farve

Brugermanual (1)
Brugermanual (1 fil)
Test & certifikat (1)