Pronto M41

Invacare Pronto M41 er en lille centerdrevet el-kørestol i kategorien ”Indendørs el-kørestole”.

Denne elektriske kørestol med joystick anvendes som hjælpemiddel til ældre og handicappede. Pronto M41 er egnet både til indendørs brug og til kørsel udendørs på et vandret og plant underlag.

Pronto M41 er perfekt egnet til kørestolsbrugeren, som har behov for en manøvredygtig el-kørestol til brug i hjemmet eller på institutionen og i nærområdet.

Kompakt og let at manøvrere

Pronto M41 tilbyder den optimale kombination af små dimensioner og stor funktionalitet. El-kørestolen er designet, så den er let at manøvrere med indendørs samtidig med, at den har køreegenskaber til at komme ud og rundt i nærområdet, fx på indkøb, kulturelle oplevelser og cafebesøg.

Pronto M41 har desuden en lav sædehøjde, der sikrer, at det er muligt for brugeren at komme helt ind under borde og dermed opnå optimal sidestilling.

Pronto M41 er fleksibel og kan tilpasses individuelt, såvel mekanisk som elektrisk, og monteres med mange forskellige dele og tilbehør, så el-kørestolen altid dækker den enkelte brugers behov og ønsker.

Unikke muligheder til personlig tilpasning

De tilhørende sædesystemer tilbyder mange muligheder for individuel tilpasning med fokus på siddestilling, god ergonomi og trykaflastende positionering.

Invacare tilbyder et stort program indenfor tilbehør, herunder bl.a.

  • Ledsagerstyring
  • Rygpuder
  • Invacare Matrx
  • Nakkestøtter
  • Kropsstøtter
  • Siddepuder
  • Seler og bælter
  • Taskekroge
  • Borde

Pronto M41 er, lige som Invacares andre hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt iht. gældende standarder. 

Du kan finde mere information om vores store sortiment af trykaflastende siddepuder, standard kørestolspuder, rygge og positioneringsseler og -bælter i afsnittet Positionering. 

Invacare tilbyder et komplet sortiment af elektriske kørestole, herunder også større og mere robuste el-kørestole til brug udendørs, samt kørestole til bariatriske brugere. For mere information om Invacare el-kørestole, se da kategorierne indendørs/udendørs og udendørs/indendørs el-kørestole. 

Ønsker du el-kørestole priser, er du velkommen til at kontakte Invacares konsulent, som kan være behjælpelig med et tilbud.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (2)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (2)