Platinum Mobile

Invacares bærbare iltkoncentratorer skaber uafhængighed hos en lang række af iltpatienter, hvor de med en bærbar iltforsyning kan bevæge sig frit omkring uden at skulle tænke på genopfyldning af iltflasker.

Platinum Mobile er en bærbar iltkoncentrator, der med sin lave vægt og unikke batteriteknologi kan medbringes overalt, hvor man måtte tage hen. Platinum Mobile er godkendt til at medbringe i fly (FAA godkendt) og sikrer, at du trygt kan tage ud og opleve verden.

Platinum Mobile
er den seneste bærbare iltkoncentrator fra Invacare. Med Platinum Mobile tilbyder vi den sidste nye pulseflow teknologi med op til 4 forskellige indstillinger, der på en let måde tilpasser iltforsyningen til dit aktuelle behov og kan forsyne dig med ilt i op til 10 timer. Platinum Mobile har et elegant design og en intuitiv brugerflade, som forener enkelhed og innovation i en kompakt, let og robust pakke. Platinum Mobile er testet mod vandindtrængen, så du ikke bliver påvirket af omskifteligt vejr.

Klinisk effektiv

Platinum Mobile er Invacare’s mest klinisk effektive bærbare iltkoncentrator. Sensi-Pulse teknologien sikrer, at ilttilførslen kommer præcis, når du har brug for det i begyndelsen af åndedrættet. Hvis iltniveauet er under 87% aktiveres både et synligt samt et hørbart alarmsignal, så du kan føle dig helt sikker.

Brugervenligt design

De store tydelige ikoner gør betjeningen let og intuitiv. Knapperne er lette at betjene og det store display er forsynet med baggrundslys, der skaber en god kontrast og gør det let læseligt.

Let udskiftning af batteri

Platinum Mobile er forsynet med 2 batteri-slots, der med deres lette tilgang øverst på iltkoncentratoren, gør det let at tilføje et andet batteri eller at udskifte til et nyt. 


3-i-en taske

Den unikke bæretaske kan anvendes som rygsæk, skuldertaske eller håndtaske og er gummibeskyttet for støddæmpning, så den beskytter iltkoncentratoren mest muligt. Taskens indbyggede luftindtag sørger for en tilstrækkelig luftforsyning til maskinen under alle forhold. 


Der er flere ting, der gør Platinum Mobile til vores mest populære iltkoncentrator til dato:

  • Batteri baseret på Lithium Ion-tenologi giver en lang drifttid 
  • Lav vægt på bare 2,2 kg.
  • Opladningsfunktion via bil eller 220V 
  • Lavt støjniveau
  • Innovativ bæretaske med flere muligheder 
  • FAA godkendt
  • Komplet pakke med 1 batteri, opladere og næsekateter – klar til brug 

Invacare har et stort program indenfor hjælpemidler til ældre og handicappede, herunder produkter til iltbehandling, hvor vores iltkoncentratorer og iltmaskiner hver dag hjælper mange iltpatienter til et bedre og mere aktivt liv.

Serien af vores iltmaskiner dækker også de fleste behov, der måtte være for stationær iltforsyning, hvor vi har iltmaskiner, der dækker behov op til 9 liter/min.

Mange af Invacares andre hjælpemidler for handicappede og ældre, som for eksempel Dolomite rollatorer eller Rea kørestole, kan tilpasses dine behov for at have ilt med i det daglige. Det er derfor muligt at montere specielle holdere, der sikrer, at du på en smart og sikker måde kan have din iltflaske med dig.


Brochure (2)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (2)