Oxygen hjælpemidler

Oxygen hjælpemidler

Øget uafhængighed med Invacares respiratoriske hjælpemidler

Respiratoriske hjælpemidler er en afgørende faktor, når det handler om at fremme livskvaliteten hos iltpatienter. Udviklingen på området er nået langt og i dag kan mange ilt-patienter ved hjælp af de rette hjælpemidler opnå øget selvstændighed og kontrol over deres hverdag, uden at de behøver tilbringe mange timer i sengen tilkoblet et stort apparat.
Med Invacares serie af iltkoncentratorer kan brugerne opretholde et varieret og aktivt liv. Invacare er pionerer inden for fremstilling af iltkoncentratorer, og vores respiratoriske hjælpemidler er blevet standard inden for iltbehandling.
Vi tilbyder et udvalg af løsninger, der kan tilpasses brugerens livsstil og tilgodeser vigtigheden af at bevare selvstændigheden på en tryg og sikker måde. Vores kunder kan vælge imellem bærbare og stationære iltkoncentratorer i forskellige størrelser.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Vores sortiment af respiratoriske hjælpemidler

Pulsflow-teknologien i vores nyeste bærbare iltkoncentrator, Platinum Mobile, har fire individuelle impulsindstillinger, som sikrer, at apparatet kan tilpasses forskellige kliniske patienters behov. Apparatet er designet, så det passer til livsstilen hos de mere aktive kroniske iltpatienter, og det er bygget til at kunne holde til intensiv brug under forskellige indendørs og udendørs forhold.

Invacare tilbyder også stationære løsninger til 5 liter og 9 liter. Med Perfecto2-iltkoncentratoren får du den ultimative ydeevne i et diskret produkt med strøm- og lydstyringssystemer. Modellen Perfecto2 V er det ergonomiske produkt i vores topserie af stationære iltkoncentratorer. Her får du omkostningseffektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Til brugere med behov for et højere flow fås den 9-liters Platinum 9, der kombinerer ydeevne med intuitiv og sikker brug, til en fordelagtig pris.