Vil du kunne forcere trapper i din kørestol?

Med en manuel kørestol er det muligt at komme omkring, være aktiv og få nye oplevelser. Men desværre kan man som kørestolsbruger være begrænset af trapper, enten i eget hjem eller hos familie og venner.

Scalamobil lifestyle

Begænset af trapperne!

Med en manuel kørestol er det muligt at komme omkring, være aktiv og få nye oplevelser.
Men desværre kan man som kørestolsbruger være begrænset af trapper, enten i eget hjem eller hos familie og venner.

Hvad gør man så?

Man kan naturligvis lave aftaler om befordring. Men så mister man jo sin frihed til at gøre, hvad det passer en, når det passer en. Gælder det friheden til at komme ind og ud eller rundt i eget hjem, er det ikke en holdbar løsning.
Det kan typisk være trappen op til hoveddøren, trappen op til første sal eller niveauforskelle i stueplan, der skal forceres.

Trappemaskinen:

En Alber Scalamobil trappemaskine giver dig frihed og mulighed for i kørestol, at komme op og ned ad trapper, når det passer dig.
Med en Scalamobil er du ikke længere begrænset af trapper, enten i eget hjem eller hos familie og venner.
Med en Scalamobil kan du besøge venner og familie, hvor som helst og når som helst.

Monteringsbeslaget:

For at anvende Scalamobil skal kørestolen forsynes med et lille diskret monteringsbeslag bagpå. Monteringsbeslaget skal naturligvis passe til kørestolen. Men Alber kan levere monteringsbeslag til langt de fleste kvalitetskørestole på det danske marked.
Når først kørestolen er forsynet med monteringsbeslaget, er det hurtigt og let at montere eller demontere trappemaskinen efter behov.
Når trappemaskinen er placeret i monteringsbeslaget, sidder den solidt og sikkert, og man kan trygt anvende trappemaskinen.

Egenskaber:

Med Scalamobil trappemaskine monteret kan kørestolen sikkert og ubesværet komme op og ned af alle former for trapper.
Scalamobil er forsynet med ergonomiske håndtag, den let at betjene og der kræves kun et minimum af kræfter fra hjælperen. Man må dog påregne at det kræver noget tilvænning og lidt teknik inden man manøvrerer trappemaskinen optimalt.
Scalamobil er skånsom mod trætrapper og tæpper, og arbejder med en behagelig og komfortabel overgang mellem trinene.
Scalamobil klarer op til 300 trappetrin på et fuldt opladet batteri.

Læs mere om Alber Scalamobil her

Seneste nyheder