Testede produkter af højeste kvalitet

Hos Invacare er vi stolte over vores produkter og har til virksomheden knyttet nogle af de bedste ressourcer, samt de bedste specialister inden for udvikling af nye innovative produkter. Alle vores produkter er CE–mærkede og er testet efter gældende europæiske og internationale standarder både på egne fabrikker og på akkrediterede institutter.

kvalitet - testlab

Vi er stolte over vores produkter og har til virksomheden knyttet nogle af de bedste ressourcer, samt de bedste specialister inden for udvikling af nye innovative produkter. Hver Invacare fabrik har status som Centre of Excellence, hvilket betyder at vi her har samlet eksperter, som er ansvarlige for udvikling, testning, godkendelser, produktionsmodning og andet mht. til selve produktet.
 
Invacares egne fabrikker er certificerede i henhold til; ISO 9001, ISO 13485, ISO 14971.
 
Alle vores produkter er CE–mærkede og er testet efter gældende europæiske og internationale standarder både på egne fabrikker og på akkrediterede institutter.
 
Kom med i testlaboratorium
Her giver vi dig mulighed for at komme med i vores testlaboratorium i Tyskland. Her testes alle vores elektriske kørestole, før de certificeres og sættes i handel. I dette testlaboratorium kan vi gennemføre alle relevante DIN/ISO tests.

Se med nedenfor

 
 
 
 
 

Seneste nyheder