Tak for sidst, lagde du mærke til…?

Tak dit besøg på vores stand på Dansk Selskab for Sårhelings temadag den 3. marts 2017. Vi havde en succesfuld udstilling på dagen og flere af vores udstillede hjælpemidler modtog en god respons fra de mange deltagere.


Efter en afsluttet udstillingsdag på Dansk Selskab for Sårhelings temadag er vi glade for, at vi både kom hjem med ny viden samt flere positive henvendelser omkring de udstillede produkter.

Testimonial Ninna Lund

Gode hjælpermidler skaber bedre resultater

På temadagen udstillede vi nogle af vores mest populære hjælpemidler, der alle understøtter den gode
pleje omkring borgeren. Det rette hjælpemiddel i kombination med professionelt og dedikeret personale er en forudsætning for de bedste resultater.

Lagde du mærke til:

  • SB 755 plejesengen, udstyret med elegante lyse egetræsgavle og stilrene træsider der passer flot ind i både et klassisk, og et moderne danske hjem?
  • Softform Premier MaxiGlide madrassen der med det patenterede ”Glide” system bevirker, at madrassen altid følger liggefladens indstillinger. Og tilbyder trykaflastning til borgere med middel – høj risiko for at udvikle tryksår?
  • Heel Pro Evolution hælaflasteren der tilbyder 100% aflastning af hælområdet samt aflastning af læggen.
Fik du ikke set eller afprøvet ovenstående produkter, eller har du spørgsmål hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os knap - orange

Jubilæumsmøde og temadag hos Dansk Selskab for Sårheling (DSFS)

Til oktober afholdes, i forbindelse med Dansk selskab for såhelingss 25 års jubilæum, endnu en spændende temadag hos DSFS. Temadagen afholdes d. 5. og 6. oktober 2017 på Radisson Blu i Odense.
Vi ser frem til at deltage med nye spændende produkter og håber at vi ses.
 

Seneste nyheder