Storm4 el-kørestolen er ideel i al slags vejr…

Storm4 er for dig, som ønsker en el-kørestol, der kan anvendes i al slags vejr og med de bedste køreegenskaber i alle former for terræn. 

Invacare Storm4 X-plore el-kørestol efterår i skoven

Storm4 - stærk, sikker og komfortabel

Storm4 er en el-kørestol, der er let at manøvrere.

Storm4 fås i to versioner: Storm4 og Storm4 X-plore.
Storm4-serien
er udviklet med henblik på at tilgodese selv de mest krævende brugeres behov for individuel tilpasning, konfiguration og funktionalitet. Kraftige bærearme og god affjedring giver komfortable og retningsstabile køreegenskaber.
Storm4 leveres med en komfortabel standard affjedring og Storm4 X-plore leveres med en enestående affjedring på alle 4 hjul.

Begge Storm4 modeller kan leveres med henholdsvis traditionelle motorer eller de unikke True Track Plus -motorer.

True Track® Plus - Teknologi for ”Feinschmeckere”

True Track Plus er udviklet til de kræsne brugere, som ønsker sig det bedste indenfor motor-teknologi og køreegenskaber. True Track har en totalt lydløs motor, der tilbyder enestående acceleration, moment og kørestrækning.
True Track har ingen gear, ingen kul, ingen friktion og ingen sliddele. Det betyder, at der ingen vedligeholdelse er, og levetiden er længere. Det betyder også, at True Track kører totalt lydløst og reagerer hurtigere end traditionelle motorer.
True Track er fantastisk manøvredygtig og den ideelle løsning, både for dig, som ønsker fart og spænding, men også for dig, som ønsker at komme sikkert og komfortabelt over forhindringer i et anstændigt tempo.
True Track har en tophastighed på 13 km/t og en kørestrækning på hele 59 km.
 

G-Trac® retningsstabilitetssystem

Storm4 kan som tilbehør eftermonteres med et retningsstabilitetssystem, kaldet G-Trac. G-Trac giver el-kørestolen en unik retningsstabilitet og forbedrede køreegenskaber. Med G-Trac vil Storm4 styresystemet detektere og korrigere, når der for eksempel køres på et hældende fortov eller på ujævnt underlag. G-Trac giver dermed en mere stabil og sikker kørsel uden, at man selv skal korrigere kørselsretningen. Når man først har kørt en elektrisk kørestol med G-Trac, ønsker man ikke andet.
 

           
 

Seneste nyheder