SMART POWER el-kørestole

Hos Invacare er vi stolte af at gå forrest og løfte niveauet for, hvad man kan forvente af en el-kørestol. Vores el-kørestole er udstyret med den sidste nye elektronik indenfor el-kørestole – LiNX styresystem.

SMART POWER EL-KØRESTOLE INVACARE

Ny teknologi - Nye muligheder - Invacare LiNX

Vi stolte af at gå forrest og løfte niveauet for, hvad man kan forvente af en elektrisk kørestol. Vores el-kørestole er udstyret med den nyeste elektronik indenfor el-kørestole – LiNX styresystem.
LiNX er et innovativt og revolutionerende styresystem, der gør vores el-kørestole unikke, hvad angår komfort og kontrol. LiNX tilbyder et stort udvalg af styrebokse og specialstyringer. Uanset om man vælger en helt simpel eller en meget avanceret styreboks, er den overskuelig og let at anvende. Og uanset, hvilken styreboks man vælger, indeholder den LiNX innovative egenskaber, der giver kraftoverskud og komfort, og gør det lettere manøvrere din el-kørestol.

Smart Power

Hos Invacare kalder vi det en SMART POWER el-kørestol, når din el-kørestol indeholder følgende:

LiNX styresystem

LiNX er simpel i anvendelse og en giver god følelse af kontrol og overblik, uanset om det gælder kørsel eller indstilling af sædefunktioner. LiNX er stringent og gør det simpelt at håndtere styreboksen og manøvrere el-kørestole på en sikker og komfortabel måde. 

Sædeenhed med el-funktioner:

Sædeenheder med trinløst justerbare el-funktioner på én eller flere af følgende funktioner: sædetilt, sædehejs, ryg og benstøtter. De trinløst justerbare el-funktioner gør det muligt hurtigt, overskueligt og let at tilpasse sædeenheden efter ønsker og behov for god støtte og komfortabel positionering.

Kørestolsbase med ALC (Adaptive Load Compensation)

Moderne, sikre og funktionelle kørestolsbaser, der på hver sin måde tilfredsstiller ønsker, behov, anvendelse, kørestol og æstetik.
ALC er et unikt system, der overvåger og tilsikrer, at man uanset underlag, beskaffenhed og hastighed, altid får de bedst mulige køreegenskaber for sin el-kørestol.

ALC
  • Kompenserer for slitage i motorer
  • Giver forbedret trækkraft
  • Lettere manøvrering, specielt ved lav hastighed
  • Optimerer køreegenskaberne
Se videoen og hør mere om fordelene med LiNX ALC bl.a. i forbindelse med det at skulle køre tæt på borde, køre gennem døråbninger og ved Roll-Back på skrånende underlag.


 
G-trac®
LiNX G-Trac er et system, der sikrer unik retningsstabilitet og kræver mindre korrektioner under kørsel. G-Trac gør det lettere og mere sikkert at køre, specielt for brugere, der er udfordret på kognitive og fysiske evner.
G-Trac gør det lettere at:
  • Manøvrere på ujævnt eller skrånende underlag - herunder græsplæner, fortov der skråner udad og parkeringspladser
  • Ved kørsel over dørtrin, tæppekanter, kantstensopkørsler og stillevejsbump
  • Ved kørsel med for lidt luft i dækkene eller med ulige vægtfordeling
Se videoen og hør mere om fordelene med LiNX G-Trac bl.a. i forbindelse med når underlaget skifter.


 
De nye LiNX teknologier giver mange nye muligheder!
Hvad der er smart for dig – Det er dit valg…

 

Seneste nyheder