Overvind hverdagens forhindringer med Alber Twion

Vil du gerne ud og nyde det gode sommervejr, men har udfordringer med at forcere kantstene, ujævnheder og køre op/ned ad bakker? Desværre er det for mange kørestolsbrugere ikke muligt, trods god fysisk styre, at komme rundt de steder, de gerne vil. Kantstene, huller og andre ujævnheder samt bakker kan gøre selv den skæreste træt.

Alber Twion

Twion skaber kraftoverskud

Der findes heldigvis hjælp. Med en Alber Twion hjælpemotor monteret på din manuelle kørestole, bliver det muligt for dig at klare sådanne forhindringer og det bliver derfor lettere at komme rundt, hvor du gerne vil.
Alber Twion hjælper dig og giver kraftoverskud ved kørsel på bakker, op over kantstene, på hullet eller ujævnt terræn samt over længere afstande. Samtidigt gør Twion det også lettere at manøvrere ned ad bakke og ved opbremsning.

Kvik performance i enkelt design

Alber Twion hjælpemotoren er monteret i drivhjulene og køres og kontrolleres ved hjælp af drivringene på samme måde, som et traditionelt drivhjul.  Med et lille diskret beslag på din kørestol kan du både anvende dine standard drivhjul og Twion drivhjulene. Twion er diskret, kvik og effektiv og giver dig øget frihed og muligheder for, at komme hurtigt og sikkert frem.

Pas på dig selv!

Som kørestolsbruger bør du tænke over, at passe på og skåne dig selv for overbelastning. Mange kørestolsbrugere oplever desværre at få smerter i skuldre og håndled efter længere tids brug af kørestol. Med Twion monteret på kørestolen forebygges sådanne skader, idet Twion hjælper dig til ikke at overanstrenge led og muskler, men i stedet træne og styrke dem.

Brug din smartphone: Mobility Plus !

Smartphones er blevet en fast del af vores moderne samfund og Alber har derfor udviklet en App kompatible med Twion, kaldet Mobility Plus. App’en er kompatibel med både Apple og Android smartphones og kan downloades gratis fra Google Playstore eller Appstore.
 
Mobility Plus giver dig mulighed for at hente informationer, som diagnosticering, service, kørestrækning, kørehastighed, batteristatus, etc. Derudover giver Mobility Plus dig mulighed for, at anvende din smartphone til at manøvrere Twion, samt for at oprette personlige køreprofiler og
opsamle informationer fra dine køreture ved hjælp af den indbyggede GPS.

NYHED! Cruise Mode Function

I den nyeste version af Mobility Plus (update marts 2017) får du endvidere en helt ny feature Cruise Mode Function. Funktionen, der minder om den fartpilot vi kender fra biler, giver dig mulighed for, at køre med en konstant hastighed med kun et enkelt tag i drivringen.
Cruise Mode Function er yderst praktisk, når du skal på længere gåture, shoppingture eller hvor du ellers måtte have brug for ” en fri hånd”.
Takket være denne nye funktion kan Twion-brugere nu udvide deres muligheder og lette hverdagssituationer, der plejede at være udfordrende som fx at skubbe en indkøbsvogn fra kørestolen eller transportere en kuffert igennem lufthavnen.
 
Vi du vide med om Twion? Klik her

Seneste nyheder