E-motion M25 – En hjælpemotor der aflaster brugeren

Vores anerkendte Alber e-motion hjælpemotor er blevet opgraderet og er nu både stærkere, lettere og hurtigere.

Alber e-motion m25 lifestyle billede udendørs selfie kørestolsbruger

NYHED! - Oplev vores nye Alber e-motion

For kørestolsbrugere er der stor risiko for slitage og smerter i skuldre, arme og håndled. Og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvor meget brugeren belaster sin krop.
Det er vigtigt, allerede fra et tidligt tidspunkt, at skåne skuldre, arme og håndled og selvsagt før en evt. skade måtte opstå.
  • e-motion hjælpemotoren hjælper med at aflaste brugerens skuldre, arme og håndled
  • e-motion nedsætter belastningen markant, forebygger og afhjælper skader
  • e-motion kan tilpasses og indstilles individuelt, nøjagtig efter dine ønsker og behov.

Se mulighederne, ikke begrænsningerne

Samtidig med at e-motion hjælper med at styrke og bevare en sund krop, kan hjælpemotoren også gøre hverdagen lettere for kørestolsbrugeren.  Med e-motion monteret behøver brugeren ikke at bekymre sig om, at skulle overkomme ujævnheder, kantstene og bakker eller ud på længere strækninger. Den stærke og sikre e-motion motor gør det muligt at overkomme disse forhindringer. Det giver en øget frihed og selvstændighed, og gør det til en fornøjelse at komme omkring og være aktiv. E-motion hjælper kørestolsbrugeren til at se mulighederne, fremfor begrænsningerne.

Nyt og moderne design

Den nye e-motion M25 har fået et designmæssigt løft. Motoren er blevet langt mere enkel og moderne i sit udtryk. Dette i kombination med at motoren også er blevet mindre og lettere ses tydeligt, når vi sætter de to fotos op ved siden af hinanden:


 

Endnu mere styrke

Den nye e-motion M25 er opgraderet på flere punkter og er nu både stærkere, lettere og hurtigere.Vil du vide mere om Alber e-motion M25? - Klik her


 

Seneste nyheder