Ny inspirationsvideo

Vi er stolte af, at kunne annoncere udgivelsen af vores nye inspirationsvideo designet til at inspirere brugere, sundhedspersonale og hjælpere til en mere aktiv hverdag!

top banner picture inspirationsvideo som tablet inforgrafic

Oplev vores nye inspirationsvideo!

Trusted Solutions, Passionate People

Du kender os allerede, du kender vores produkter, og er bekendt med, hvordan disse hjælper til, at mennesker med nedsat mobilitet kan opretholde retten til et selvstændigt og aktivt liv.
Hos Invacare arbejder vi professionelt med at skabe gennemprøvede og sikre løsninger (Trusted Solutions) samt optimal komfort, øget mobilitet og større selvstændighed for ældre og handicappede personer. Vi anser vi vores medarbejdere for at være vores vigtigste ressource. Fælles for alle Invacare medarbejdere er, at de er kompetente og fokuserede på at opfylde hjælpere og brugeres ønsker og behov (Passionate People). De rette personer, på de rette poster, er forudsætningen for, at vi kan levere de rigtige løsninger.
Netop ovenstående budskab ønsker vi, at servere til vores mange professionelle forbindelser i denne nye video.

Yes, You Can

Videoen viser et udsnit af vores omfattende produktsortiment. Et sortiment der strækker sig over et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre og handicappede. Produkter der alle er med til, at gøre en forskel for tusindevis af mennesker hver dag på verdensplan.
Men udgangspunkt i små øjeblikke, viser vi i videoen, hvordan vores hjælpemidler er med til, at bakke op om en "Yes, You Can" tilgang til hverdagen, samt hvordan vores innovative løsninger bakke op om, at brugerene kan leve livet aktivt, fuldt ud og i tæt forbindelse med omgivelserne.

Ricardo Perez Font, Marketingdirektør for Invacare EMEA, udtalte følgende i forbindelse med lanceringen af den nye video: “Sometimes, because of the diversity of our solutions and the vast range of conditions they assist people to combat, it can be difficult to say ‘this is Invacare and this is what we do’. Therefore we have created this video to show various aspects of this product diversity whilst also showing people living their lives and embodying the spirit of our ‘Yes, you can’ ethos."

Se videon nedenfor eller via Facebook.
 
 

 

Seneste nyheder