Nu går Vicair i luften igen!

Når din bruger er aktiv uden for sin kørestol, er den nye Vicair AllRounder O2 den helt rigtige pude og aflastning, når man skal sidde et andet sted.

Vicair allrounder O2 - grafik på sort baggrund

Oplev den nye Vicair Allrounder O2

Når din bruger er aktiv også uden for sin kørestol, er den nye Vicair AllRounder O2 den helt rigtige pude og aflastning, når man skal sidde et andet sted.

Når brugerens aktivitet kræver, at han/hun ikke kan udføre det siddende i sin kørestol, er der stadig brug for komfort og trykaflastning. Med AllRounder O2 kan han/hun sidde på gulvet og lege med sine børn, luge i haven eller tage den på, når han/hun fx er på cykel - eller sejltur.
AllRounder O2 er på sædefladen fyldt med luftfyldte Smartcells og anvendes ved behov for let trykaflastning og komfort, når man er aktiv udenfor kørestolen.
 
Efter en lang dag i brug kan hele puden inklusiv Smartcells puttes i vaskemaskinen ved 60o. Hæng puden til tørre og næste dag er AllRounder O2 klar til at følge brugeren igen.
 

Nem at tilpasse

Vicair AllRounder O2 består af en pude med 5 rum fyldt med Vicair luftfyldte Smartcells. Puden er fastgjort til et ”par åbne bukser”, der spændes fast om livet og lårene. På denne måde er AllRounder O2 placeret korrekt lige meget, hvor aktiv brugeren er. AllRounder O2 er ergonomisk formet og udført i et åndbart meget let materiale, der er ideelt til, når man er aktiv. Ydersiden og bunden af AllRounder O2 er lavet i et stærkt nylonmateriale, der kan holde til mange forskellige eventyr.

Knap - Læs mere om Allrounder O2 

Vicair AllRounder O2 lagerføres ikke i Danmark, men tages hjem på fast ordre.
 

Seneste nyheder