Nu bliver Vicair puderne endnu nemmere

Vicair arbejder hele tiden på at gøre det nemmere og lettere at bruge vores Vicair puder. Vi har tidligere lanceret den yderst populære Vicair Vector O2, der kan vaskes i vaskemaskinen inklusive Smartceller ved 60 grader. Nu har Vicair lyttet til et stort brugerønske, så også Adjuster bliver vaskbar – og bliver fremover kaldet Vicair Adjuster O2.

Vicair Adjuster  O2 med celler

Kom hjem efter en lang dag, læg hele Adjuster O2 med celler i vaskemaskinen– vask ved 60 o og hæng puden til tørre natten over. Så er Adjuster O2 ren og klar til endnu en aktiv dag.
Vi har tidligere lanceret den yderst populære pude Vicair Vector O2, der kan vaskes i vaskemaskinen inklusive Smartcells ved 60 grader. Nu har Vicair lyttet til et stort brugerønske, så også Adjuster puden bliver vaskbar – og puden skifter dermed navn til: Vicair Adjuster O2

Nye forbedrede betræk

Samtidig med at vi lancerer Adjuster O2, bliver det nu også lettere for dig, at arbejde med vores Vicair betræk.
Standard betræk til alle Vicair puder (Adjuster O2, Vector O2 og Positioner Plus) bliver nu et universal betræk, der let kan trækkes over puden – klar til brug. Det nye standard betræk er tyndere og mere komfortabelt end tidligere, og kanterne er af let åndbart aero betræk. For at kunne opnå ekstra nedsynkning i puden er der tilført nogle små læg bagerst på betrækket.
Inkontinensbetrækkene bliver ligeledes universal. Betrækket er tyndt, behageligt, åndbart og inkontinens.
Begge betræk er forsynet med en ergonomisk lynlåsvedhæng, så betrækkene er lettere at åbne og lukke.

De nye betræk er bagudkompatible.

Nemmere for dig

  • Alle grå Vicair smartcells med sort tekst kan vaskes i vaskemaskine ved 60o
  • Adjuster O2, Vector O2 og AllRounder O2 kan lægges direkte i vaskemaskinen ved 60o
  • Bedre hygiejne
  • Optimal trykaflastning
  • Universal betræk – lettere at finde et betræk der passer og færre produkter på depothylderne
  • Samme pris
Der vil være en glidende overgang til de nye Vicair Adjuster O2 og universalbetræk. Bemærk at de nye universalbetræk vil have nye varenumre – dette gælder også Adjuster O2, der tillige har fået nye HMI-numre.

Fandt du denne artikel interessant. Læs også Nye Vicair celler giver bedre hygiejne eller Hvordan bliver Vicair produceret?

Seneste nyheder