Matrx Libra: Klinisk evidens viser stor brugertilfredshed

Der er gennemført en række uafhængige studier i de seneste år af Matrx Libra-puden, og vi har fremhævet dem i en ny brochure for enkel reference.

MATRX libra klinisk evidens

Klinisk Evidens

Matrx Libra er en fantastisk siddepude i formstøbt kontourformet skum med silikoneindlæg særligt velegnet til brugere i tryksårskatagori 3-4. Matrx Libra kan tilpasses brugerens siddestilling med forskellige kiler, og giver nedsat shear og øget komfort samtidig med stabilitet og distribuering af trykket.
Der er nu lavet flere kliniske studier af puden med trykmålinger, siddestillingsanalyser samt brugerundersøgelser af uvildige testinstitutter i Canada og Italien, og konklusionerne viser bl.a.

”Resultaterne viste også, at forsøgspersonernes positionering blev opretholdt bedre efter aktivitet på Matrx Librapuden.”

 ”Vedrørende brugertilfredshed efter en testperiode på en uge med hver pude angav scorerne i hver kategori større brugertilfredshed med Matrx Libra-puden. Det blev rapporteret, at syv ud af ni brugere efter testperioden angav, at de ville vælge Matrx Libra-puden som deres foretrukne pude.”

Der er gennemført en række uafhængige studier i de seneste år af Matrx Libra-puden, og vi har fremhævet 3 af dem i en ny brochure for enkel reference. Du kan læse studierne samt se tests og konklusioner ved at klikke på brochuren nedenfor.

Brugerhistorie: kørestolsracer Ben Rowlings erfaring med Libra

Matrx Libras prisbelønnede design understøttes endvidere af flere succeshistorier i hele Europa, hvilket viser, hvordan denne innovative siddepude er det produkt, der vælges af tusindvis af Invacare-kunder.
Se Bens historie i denne video (eng)
 


Se mere information om Matrx Libra her

 

Seneste nyheder