Invacare øger vores Bodypoint sortiment

Invacare oplever stor efterspørgelse efter Bodypoint seler og bælter. Vi har allerede et meget bredt sortiment af de mest anvendte bælter og seler, som vi sælger sammen med Invacares manuelle kørestole og el-kørestole eller som ekstra del til allerede eksisterende kørestole.

Bodypoint Universal Elastic Strap  - IVC DK

I april 2018 lancerede vi et udvalgt sortiment af BodyPoint seler og bælter. Siden da har vi oplevet en stor efterspørgelse på de forskellige seler og bælter. Vores sortiment er bredt og består af de mest anvendte bælter og seler, som vi sælger sammen med vores manuelle kørestole og el-kørestole eller som ekstra del til allerede eksisterende kørestole.

BodyPoint elastikbælte

Nu har vi efter ønske fra kunderne øget sortimentet med BodyPoint elastikbælte.
Det nye elastikbælte er fremstillet i strækbart neopren og med velcro på bagsiden samt en smart ergonomisk strop til brugere med nedsat hånd/fingerfunktion.
Bæltet er 11 cm bredt og 142 cm langt – men kan, hvis det er nødvendigt, afkortes med en saks uden at det trevler. Elastikbæltet er meget velegnet til midlertidig støtte af positioneringen af krop, ben eller lår. Eksempelvis ved kørsel med kørestol udendørs, ved forflytninger, leg og sport.
 
Ud over elastikbæltet kan vi hos Invacare også tilbyde hoftebælter, y-seler, h-seler, diverse kropsseler og ankelbespænding fra BodyPoint.
Se mere om vores Bodypoint sortiment her.

Seneste nyheder