Hvad siger borgerne om Soft Tilt?

Vi modtager modtager løbende fine historier og rapporter fra vores kunder vedr. det unikke hjælpemiddel Soft Tilt. Vi er glade for, at kunne dele nogle af disse informationer og historier med dig.

SOFT_TILT_BE15

Soft Tilt - Et effektivt hjælpemiddel, der rækker ind over både APV, tryksårsforebyggelse og Demens

Soft Tilt er et elektrisk tilbehør til SB755 plejesengen som er designet til at følge liggefladens bevægelser på SB755Soft Tilt har 2 længdegående vinger/sider, der er koblet til et elevationssystem, således at liggefladen og den overliggende madras kan vinkles fra 0 og op til 60 grader i breddeaksen. Dette unikke koncept anvendes til kontinuerlig trykaflastning hele døgnet, samt som et effektivt hjælpemiddel til forflytninger af den sengeliggende borger. Soft Tilt kan også med fordel anvendes som hjælpemiddel til demente borgere, som har problemer med uro, når de ligger i sengen. Soft Tilt tilbyder optimal aflastning for både borger og plejepersonale.

Soft Tilt sikrer:
  • Kontinuerlig trykaflastning
  • Support til forflytning
  • Ro og tryghedsskabende

Men virker det? Hvad siger personalet? Hvad siger borgerne?

Vi modtager løbende tilbagemeldinger fra vores kunder og vi er glade for her, at kunne nogle af disse informationer og fine historier med jer alle.
 
En af vores konsulenter, fra det nordjyske berettede forleden, om en borger (lad os kalde ham Karl) der har fået installeret en Soft Tilt. Indikationen var, at han ikke sov om natten, idet han skulle vendes 3 gange hver nat. På spørgsmål om hvorvidt han havde sovet godt, svarede Karl hver gang: ”nej – I vækker mig jo 3 gange hver nat!” Efter at Soft Tilt var blevet installeret ændrede Karls svar på selv samme spørgsmål sig til: ”Jeg har kun været vågen en gang og jeg faldt hurtigt i søvne igen – så ja, jeg har sovet godt".

En skøn tilbagemelding at modtage og vi bliver alle glade for at høre denne slags historier! At blive bekræftet i, at vores produkter gør en væsentlig forskel, er en væsentlig del af det fundament vi som virksomhed bygger på hver dag.

Der udarbejdes rapporter vedrørende resultater af afprøvninger på Soft Tilt mange steder i Danmark og alle har vist særdeles gode resultater.
Invacare har gjort nogle af disse rapporter og case studies tilgængelige for alle der har interesse i dette område. 

Hollandsk auktion fra 4.-23. december 2019

Har du is i maven, og kan du lide at gøre en god handel? - Så har du chancen nu. Frem mod jul sælger vi 20 stk. af vores anerkendte Soft Tilt på hollandsk auktion.
Ønsker du at deltage i auktionen om de 20 stk. Soft Tilt?, så send os en mail med navn, afdeling og kommune, så sender vi dig information om auktionen med det samme. 

Hvor længe tør du vente?
 

Seneste nyheder