Hvad siger borgerne om Soft Tilt?

Efter lanceringen af Soft Tilt modtager vi løbende fine historier og rapporter fra vores kunder. Vi er glade for, at kunne dele nogle af disse informationer og historier med dig.

SOFT_TILT_BE15

Soft Tilt er et innovativt og godkendt elektrisk tilbehør til SB755 plejesengen, som aflaster både borger og personale.

Soft Tilt sikrer:
  • Kontinuerlig trykaflastning
  • Support til forflytning
  • Ro og tryghedsskabende
Men virker det?
          Hvad siger personalet?
                        Hvad siger borgeren?


Vi modtager løbende tilbagemeldinger fra vores kunder og vi er glade for her, at kunne nogle af disse informationer og fine historier med jer alle.
 
En af vores konsulenter, fra det nordjyske berettede forleden, om en borger (lad os kalde ham Karl) der har fået installeret en Soft Tilt. Indikationen var, at han ikke sov om natten, idet han skulle vendes 3 gange hver nat. På spørgsmål om hvorvidt han havde sovet godt, svarede Karl hver gang: ”nej – I vækker mig jo 3 gange hver nat!” Efter at Soft Tilt var blevet installeret ændrede Karls svar på selv samme spørgsmål sig til: ”Jeg har kun været vågen en gang og jeg faldt hurtigt i søvne igen – så ja, jeg har sovet godt".

En skøn tilbagemelding at modtage og vi bliver alle glade for at høre denne slags historier! At blive bekræftet i, at vores produkter gør en væsentlig forskel, er en væsentlig del af det fundament vi som virksomhed bygger på hver dag.

Der udarbejdes rapporter vedrørende resultater af afprøvninger på Soft Tilt mange steder i Danmark og alle har vist særdeles gode resultater.
Invacare har gjort nogle af disse rapporter og case studies tilgængelige for alle der har interesse i dette område.


 

Seneste nyheder