Grib chancen, lev livet og lad aldrig noget holde dig tilbage

Britiske Daniel er en af Invacares LiNX ambassadører! Læs hans historie her - et strålende eksempel på, at alt er muligt for den, som virkelig vil leve livet.

TDX SP2 linx - Daniel Linx ambassadør

  • Vi er ikke alle sammen ens og har ikke de samme behov.
  • Men fordi man har et handicap, betyder det jo ikke, at man ikke kan have drømme og sætte sig mål.
  • Men det kan betyde, at vejen mod målet ikke er den samme.
  • Husk at intet er umuligt for den, virkelig vil leve livet.
  • I sidste ende er det dig selv, som afgør, hvordan du får det bedste ud af livet
Mød Daniel – Vores LiNX-ambassadør
Daniel, et strålende eksempel på, at alt er muligt for den, som virkeligt vil leve livet.


Daniel er 26 år og er født med cerebral parese. Daniel har sat sig et mål om at leve livet, hele livet. Han vil se mulighederne og ikke kun begrænsningerne. Daniels CP gør ham afhængig af sin TDX SP2 el-kørestol for at kunne komme rundt til sine daglige gøremål. Når du møder Daniel, møder du en frisk og glad, ung mand med drømme og ambitioner. Daniel har en vilje og tro på, at tingene nok skal lykkes. En holdning der nok skal få ham langt.
Som 21-årig flyttede Daniel, til London for at studere jura og leve et selvstændigt liv, væk fra sine forældre. Daniels første udfordring i London var at finde en egnet bolig. Det var ikke nogen let opgave. Derfor måtte Daniel de først 8 måneder bo på vandrehjem. Det var naturligvis ikke lige det han havde drømt om. Men på den anden side, er det jo heller ikke let for andre studerende at finde en passende bolig. 

Alt det praktiske kom på plads og Daniel er nu færdiguddannet som cand.jur. med en master i menneskerettigheder. Daniel har trodset alle de begrænsninger og fordomme, han er blevet mødt med i forhold til sin uddannelse. Fordommene stoppede ikke Daniel, men fik ham tværtimod til at fokusere endnu mere på, at det skulle lykkes. 
I mens han læste på universitetet, brugte Daniel sin fritid på at kæmpe for lighed, mangfoldighed og tilgængelighed for alle på skolens område. I 2013 førte en af Daniels kampagner til, at der blev bevilget £400,000 til at forbedre adgangsforholdene for handikappede på universitet - imponerende indsats!

I dag arbejder Daniel til hverdag som jurist, med fokus på handikappedes rettigheder. Og i hans fritid, skriver han på sin egen blog og hjemmeside. Her diskuteres de problemer, som mange handicappede møder i hverdagen. Derudover deler han tips og gode råd om tilgængelige spillesteder, sociale arrangementer, sportsaktiviteter og feriesteder.

Daniel er en meget ambitiøs ung mand med masser af gå-på mod. Sammen med en vis portion stædighed, er det blevet muligt for Daniel at opnå nogle af de drømme og mål han har haft.

Husk på, vi behøver ikke være ens for at passe ind de samme steder!


 
 

Seneste nyheder