Dolomite Jazz - En let, smart og sikker rollator

En rollator giver tryghed og sikkerhed, så brugeren tør at være aktiv længere ind i alderdommen. Vidste du, at de fleste seniorer føler sig mere selvhjulpne og uafhængige, oplever færre fald og får mulighed for et rigere socialt liv, når de får en rollator?

Dolomite Jazz - To smukke ældre damer står og snakker, den ene går med en Jazz rollator

Stilfuld og let

Dolomite Jazz er en smart letvægts rollator med et stilfuldt og moderne design med mange smarte funktioner. Jazz er velegnet både til indendørs og udendørs brug, og kan komme med allevegne. Bremsesystemet er skjult og derved let at vedligeholde, og løse wirer sidder således aldrig i vejen. Gangarealet indvendigt i rollatoren er stort for at give god plads for en aktiv gående bruger.

Jazz hører til den nyeste generation af rollatorer, der er vertikalt sammenklappelige, så den kan stå selv, når den er klappet sammen og fylder uhyre lidt ved transport eller opbevaring. Jazz er en nem og bekvem rollator, der nemt kan tages med i bilen, når brugeren skal på ture, ud og besøge familien, på restaurant eller lignende. Jazz giver brugeren frihed til et aktivt liv!
Jazz har justerbare håndtag kan nemt tilpasses til brugerens højde og behov. Kurven er inkluderet som standard, og til Jazz 600 er muligt at tilkøbe en anden farve, der let klikkes på.

Læs mere om Dolomite Jazz her

En rollator til hvert et behov

Vi tilbyder en lang række forskellige Dolomite rollatorer, så det altid er muligt at finde en egnet rollator til enhver bruger med forskellige personlige behov. Derudover har vi et meget stort tilbehørsprogram til Dolomite rollatorene, hvor en del kan anvendes på flere forskellige Dolomite modeller.

Kontakt din lokale konsulent for mere information

Du kan også læse mere om rollatorer på Hjælpemiddelbasen, her kan du bl.a. finde en fyldestgørende produktvejledning

 

Seneste nyheder