Se den nye Action Ampla her!

Nyhed

Se den nye Action Ampla her!

Invacare Action Ampla er vores nye, unikke fastrammekørestol, der klarer en brugervægt op til 300 kg, samt understøtter den bariatriske brugers ønsker til en aktiv hverdag. Action Ampla tilbyder gode køreegenskaber og et prisvindende design i særklasse.
Action Ampla, kørestol til bariatriske borgere, tunge kørestolsbruger med behov for støtte i en aktiv hverdag

Action Ampla er del af Invacare Action familien, der omfatter nogle af de bedste transportkørestole i Europa, herunder den meget anvendte Action3NG.
Ampla kørestolens innovative design imødekommer behovet hos den bariatriske bruger. Action Ampla tager hensyn til bariatriske kropsformer, skiftende aktivitetsniveauer og opfylder kravene omkring høj brugervægt.

Action Ampla - elegant og enkel

Et enkelt og unikt design, der understøtter en aktiv hverdag for bariatriske brugere

  •  Letkørende, gode køreegenskaber, både indendørs og udendørs.

  • De komfortable og højdejusterbare greb kan anvendes i forbindelse med forflytning fx fra siddende til stående stilling – Støttegrebene kan vendes både fremad eller bagud, alt efter brugeres ønske og behov.

  • Det særlige transportbeslag samt de praktiske transporthjul er designet til anvendelse, når der er behov for at køre Ampla på højkant igennem døråbninger eller smalle passager

  • Den nedfældbare ryg sikrer en anatomisk korrekt pasform for store brugere og sikrer, at brugeren har god plads til at betjene stolens drivringe

  • Et prisvindende, elegant og minimalisk design

Se mere om Action Ampla i denne korte præsentationsvideo!