Top End sportskørestole og håndcykler

Top End sportskørestole og håndcykler

Invacare tilbyder flere forskellige typer af sportskørestole og håndcykler til den aktive kørestolsbruger. Vi forhandler produkter fra vores verdenskendte producent Invacare Top End. Top End håndcykler og sportskørestole er af højeste kvalitet og af de bedste komponenter, hvilket giver forudsætninger for de absolut bedste køreegenskaber såvel på vejen som på banen.  

Målet for Top End er at sikre brugeren maksimal ydeevne ved sport, uanset hvilket idræt, der er tale om. Top End leverer stole til alle former for kørestolsidræt, herunder tenniskørestole og basketkørestole samt håndcykler til såvel eliteudøvere som til motionister.  

Top End produkterne er blandt de mest aerodynamiske og innovative indenfor parasport. Top End sports stolene er specielt designet til at være letvægtskørestole, nemme at køre samt meget robuste og solide. Langt de fleste af modellerne er fremstillet i let aluminium, hvilket sikrer, at stolene nemt, og i høj fart, kan komme rundt på banen i forbindelse med idræt.   

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.


Top End håndcyklerne er ligeledes udviklet med brugerkomfort og ergonomi for øje. Der findes en håndcykel til enhver bruger, hvad enten man er nybegynder og vil i gang med håndcykling, eller man ønsker en aerodynamisk, supermodel til det næste store race. Desuden tilbyder Invacare Top End håndcykler til børn - Top End Little Excelerator 2 er det seje, smarte og sikre valg til cykelryttere i voksealderen.  

Top End skaber medaljevindere 

Siden Top End blev grundlagt tilbage i 1986, har virksomheden produceret medalje-vindende sportskørestole og håndcykler til en række af de bedste atleter fra hele verden. Deres flotte og stærke sportsstole har hjulpet et hav af atleter med at løfte handicapsporten, herunder racing, basketball, tennis og håndcykling til et endnu højere niveau. Det handler ikke kun om at skabe hjælpemidler, der sikrer øget tilgængelighed - det handler om at skabe vindere! 

Husk også trykaflastning under sport 

Trykaflastning er vigtigt i alle døgnets timer og derfor også i forbindelse med sport. Til alle vores lette kørestole til sport, tilbyder vi et bredt udvalg af siddepuder, fx forskellige trykaflastende skumpuder. Vores sortiment af kørestolspuder er stort, og mulighederne er mange, hvad enten der er behov for en enkel komfortpude i skum eller en pude med trykaflastende egenskaber, der kan anvendes som supplement til behandling af tryksår.