Invacare Sonnet Dual

Invacare tilbyder et komplet sortiment af praktiske sengeborde. Sengeborde med skab anvendes som hjælpemidler til ældre og handicappede borgere i eget hjem eller på plejeinstitutioner. Bordene bruges typisk til opbevaring samt som arbejds-/læseborde.

Invacare Sonnet Dual
er et kombineret læsebord, skrivebord og spisebord, som samtidig også kan anvendes til opbevaring af personlige ejendele, fx på en institution. Bordet er anvendeligt sammen med såvel en kørestol som en plejeseng.

Sonnet Dual er praktisk indrettet med en hylde øverst og 2 skuffer i forskellige størrelser samt et skab i midten. Skabslågen er monteret med et ”klaverhængsel”, så den fylder mindst muligt. Sonnet Dual kan tilpasses med en sideklap i højre eller venstre side efter ønske og behov. Sideklappen kan skråtstilles og indstilles i højden.

Sonnet Dual er udført i skandinavisk bøgetræ med en glat og holdbar effekt, og såvel bordplade som sideplade fremstår med rengøringsvenligt plastlaminat. Sengebordets stilrene design vil passe ind i ethvert privat hjem eller institution.

Som alternativ tilbydes Invacare Sonnet Combi sengebord, som også har skabsrum og fodtøjs-/taskehylde.

Invacare tilbyder, foruden sengeborde, et bredt tilbehørssortiment til vores plejesenge, herunder bl.a. sengegavle, sengeheste, støttegreb, sengegalger, luftmadrasser og skummadrasser.

Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)