Invacare PerfectO2

Invacare PerfectO2 er en stationær iltkoncentrator, der anvendes til iltpatienter i hjemmet og udmærker sig til at have en lang servicetid, lavt støjniveau og et lavt elforbrug, til gavn for både brugere, pengepungen og miljøet. Det høje innovationsniveau indenfor både styrke og lydudvikling sikrer stor brugerkomfort. Brugerens behov dækkes med en dosis på op til 5 liter i minuttet.

Nyd stilheden

Den elegante Invacare PerfectO2 er kompakt, stille og kan let integreres i de hjemlige omgivelser. Nye teknikker har reduceret kompressor- og rensestøjen til et nærmest ikke-eksisterende niveau. Brugeren kan derfor uforstyrret nyde de fredfyldte omgivelser i hjemmet og samtidig modtage korrekt oxygentilførsel.

Miljø og lavt el-forbrug i fokus

Den intelligente styringsenhed justerer det interne systemtryk i henhold til, hvilken mængde oxygen apparatet afgiver. Du anvender derfor bare strøm til den mængde ilt, som du rent faktisk skal bruge og på den måde gavner du både pengepungen og miljøet.

Let vedligehold

PerfectO2 er designet med et minimum af behov for vedligehold og er der brug for udskiftning af filter, klares dette på få sekunder på bagsiden af kabinettet.

Fordelene ved Invacare PerfectO2 er blandt andet:

  • Lavt strømforbrug 
  • Lavt støjniveau
  • Lang servicetid 
  • Let vedligehold af blandt andet filtre

Invacare har et stort program indenfor hjælpemidler til ældre, blandt andet bærbare oxygenkoncentratorer, der udmærker sig ved at kunne tages med på rejsen eller bare anvendes, hvor du ønsker at have din iltforsyning indenfor en tryg rækkevidde, når du er væk fra den daglige iltbehandling i hjemmet.

Mange af Invacares andre tekniske hjælpemidler til handicappede, som for eksempel Dolomite rollatorer eller Rea kørestole, kan tilpasses dine behov for at have ilt med i det daglige. Det er derfor muligt at montere specielle holdere, der sikrer, at du på en smart og sikker måde kan have din iltflaske med dig.


Brochure (2)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (2)