Invacare Bedco

Elektrisk ryglæn til senge

Invacare tilbyder et bredt sortiment af sengetilbehør, herunder vores unikke Bedco ryglæn til senge. Invacare Bedco er en elektrisk rygstøtte, der tilbydes i flere størrelser. Bedco er velegnet til anvendelse i langt de fleste typer senge samt til rejsebrug. Bedco er et populært hjælpemiddel i hjemmet hos mange ældre borgere. Det smarte ryglæn gør det muligt at ”forvandle” borgerens private seng til en delvis elektrisk seng på et øjeblik.

Bedco monteres enkelt på borgerens eksisterende seng og tilsikrer, at den sengeliggende borger ved hjælp af den brugervenlige håndbetjening nemt kan indstille rygvinklen således, at en komfortabel og mere korrekt siddestilling opnås.

Becdo er et praktisk senior hjælpemiddel, der tilbyder:

  • Brede anvendelsesmuligheder med 4 forskellige bredder
  • Ryglænsvinkel op til 70 gr.
  • Enkel montering og demontering
  • En behagelig siddende position i sengen
  • Lettere ind- og udstigning af sengen
  • Slidstærkt og vaskbart betræk.

Udover ryglæn til senge tilbyder vi også et bredt tilbehørssortiment til vores Invacare senge, såvel vores plejesenge som vores hospitalssenge. Det store udvalg af sengetilbehør gør det muligt at tilpasse sengene med henblik på at tilgodese individuelle plejebehov, øget komfort og borgerens ønsker til design. Af populære tilbehørstyper kan nævnes sengegavle, sengeheste, støttegreb, sengegalger, standard skummadrasser og trykaflastende madrasser.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)