Video-nyhed! Alber E-motion M25

Nyhed
9. december 2020

Video-nyhed! Alber E-motion M25

Alber E-motion M25 er en smart, sikker og stærk hjælpemotor, der kan monteres på stort set alle manuelle kørestole. Den smarte hjælpemotor aflaster brugeren og gør kørsel mindre belastende for arme, håndled og skuldre, samtidigt med at den gør brugeren mere selvhjulpen! Se vores nye videopræsentation af E-motion M25 her
Lars instiller emotion

Med en manuel kørestol skabes der mulighed for at kørestolsbrugeren komme rundt og være aktiv. Desværre er det ikke alle steder, at tilgængeligheden er optimal, hvis man sidder i kørestol. Det får den betydning, at mange kørestolsbrugere ikke har mulighed for at komme rundt de steder, de gerne vil.
Kantstene, ujævnheder og bakker kan være uoverkommelige forhindringer og man kan være begrænset af smerter eller mangel på kræfter.
 
Alber E-motion hjælpemotoren er skabt til at gøre hverdagen lettere og gør det muligt at overkomme de forhindringer man møder i dagligdagen, som kørestolsbruger.
 
Vores norske kollega Lars har lavet en detaljeret præsentationsvideo om E-motion M25, der giver dig et godt overblik over produktets mange egeneskaber:

  • Hvordan E-motion fungerer

  • Hvor hurtig og let E-motion monteres

  • Muligheder med E-motion

  • Lader og håndbetjening

  • E-motion i forskellige miljøer

Se med her: