Vi har opdateret vores Küschall designstudio

Nyhed
17. februar 2021

Vi har opdateret vores Küschall designstudio

I denne uge har vi forbedret vores Küschall designstudio og det virtuelle værktøj er blevet endnu bedre. Alle kørestolene har fået flere nye optioner, nye features og nyt tilbehør.
Klik forbi og design din næste kørestol!
Kuschall designstudio på mac

Tidligere på året bød vi velkommen til The KSL i vores Küschall 2.0 familie, hvilket betyder at vi igennem det seneste år har lanceret 4 nye kørestolsmodeller fra Küschall med hver deres styrker og egenskaber:

Fælles for alle Küschall 2.0 modellerne er det nytænkende, stærke og hydroforme design, som sikrer brugeren en elegant, let og ekstremt stærk kørestol, uanset hvilken model der vælges. Se alle vores aktive kørestole her.

I forbindelse med lanceringen af Küschall 2.0 kørestolene, lancerede vi også et virtuelt designstudio, der giver dig mulighed for at designe din helt egen Küschall kørestol helt ned til mindste detalje. I denne uge har vi forbedret vores designstudio og det virtuelle værktøj er blevet endnu bedre. Alle kørestolene har fået flere nye optioner, nye features og nyt tilbehør. Derudover lancerer vi også to helt nye chassicfarver: Flashy Yellow and Atomic Violet.

Klik forbi vores Küschall designstudio og design din næste kørestol:

  • Designe og personalisere din nye Küschall 2.0 kørestol
  • Få oplyst den præcise totalvægt for netop din konfiguration
  • Få detaljeret beskrivelser af alle muligheder og optioner
  • Gemme og dele dit personlige design

Har du spørgsmål til vores aktive Küschall kørestole, så tøv ikke med at kontakte din lokale Invacare konsulent.