Vi har nogle gange brug for en hurtig og sikker løsning

Nyhed

Vi har nogle gange brug for en hurtig og sikker løsning

Det gælder også for at kunne give borgeren en god trykaflastning i kørestolen. Og her tilbyder vi den helt rigtige løsning: Invacare Matrx Libra.
Matrx Libra siddepude til kørestole

Sommerferien nærmer sig – og vi har nogle gange brug for en hurtig og sikker løsning.
Det gælder også for at kunne give borgeren en god trykaflastning i kørestolen. Og her tilbyder Invacare den helt rigtige løsning: Matrx Libra.

Matrx Libra er en skumpude med silikone indlæg, der giver brugeren maks. trykdistribuering helt op til tryksårskategori 4. Matrx Libra er vedligeholdelsesfri, findes i mange størrelser med en høj brugervægt og kan anvendes umiddelbart, som den er.

Matrx Libra oprygningMatrx Libra består af en formstøbt anatomisk skumbase i HR skum, der er en meget holdbar og støttende skum. Den stabile skumbase er formet med en afrundet og behagelig udskæring svarende til tuber ischii og halebenet, der derved kan aflastes. På hver side af udskæringen er der støtte/hylder til trochanter, hvilket sikrer en god balancering af bækkenet samt en større siddeflade og dermed optimal trykfordeling. Endvidere er skumbasen også formet med en rigtig god støtte af bækken og femur både bagtil og langs siderne af puden samt mellem de to femur i hele dybden af puden. Den forreste kant af Matrx Libra er skåret indad, så der er plads til læggene samtidig med fuld understøttelse af hele siddefladen.

Bagerst på Matrx Libra er placeret et dobbeltsidigt indlæg af silikone, der sikrer den bedste komfort og hindrer shear. Silikoneindlægget omslutter knoglefremspring som tuber og trochanter på bækkenet. Silikoneindlægget skal heller ikke masseres, reguleres eller vedligeholdes, hvilket gør Matrx Libra til en meget tidsbesparende og samtidig yderst troværdig trykaflastende siddepude. Hele Matrx Libra leveres med et blødt, åndbart og strækbart inkontinensbetræk, der let kan aftages og vaskes efter behov. Læs mere om Matrx Libra her

Optimal positionering og trykaflastning til borgere i højrisikogruppen

Matrx Libra støtter op om en optimal positionering og giver en evidensbaseret trykaflastning til borgere i højrisikogruppen, og kan dermed trygt anvendes til en hurtig og holdbar løsning på en siddestillingsudfordring.

Hvis der evt er behov for korrektur af fx bækkenskævhed eller ekstra støtte mod adduktion/abduktion findes der som standard en række forskellige skumkiler og små ekstra silikoneindlæg, som er beregnet til at tilføre under Matrx Libra inde i betrækket.

Matrx Libra korrektur for bækkenskævhed

Læs brochure og se meget mere om Matrx Libra her

Se også videoen om Ben Rowlings, der er en aktiv kørestolsbruger og hør hans erfaringer med Matrx Libra.