Velkommen til vores nye hjemmeside

Nyhed

Velkommen til vores nye hjemmeside

Det har aldrig været nemmere at følge med i de seneste nyheder, kommende events og nye produkter fra Invacare.  
Nyhed ny hjemmeside

Det har aldrig været nemmere at følge med i de seneste nyheder, kommende events og nye produkter fra Invacare. 
Vores hjemmeside har fået et nyt frisk udseende, et langt mere brugervenligt design samt en række af nyt indhold og funktioner: 

  • Nyt design og ny forbedret navigation, ny søgefunktion, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at finde det produkt du søger. 
  • Nye produktsider med mere information, alle tekniske data, billeder, videoer mm samlet på én side. 
  • En nye sammenligningsfunktion, der gør det muligt at sammenligne produktmodellerne op imod hinanden. 
  • Et forbedret responsivt design. Hjemmesiden er nu tilgængelig på alle skærmstørrelser og enheder, så du nemt har adgang, hvor end du er. 

 Derudover kan vi glæde dig med, at du fortsat har adgang til de velkendte funktioner som ”Find din konsulent” samt vores ”Elektroniske reservedelskatalog”. 

Den nye hjemmeside kan med fordel anvendes med browserne Google Chrome, Firefox, Safari/iOS samt Microsofts nye browser Edge. Hjemmesiden fungerer ikke fint med Internet Explorer 11, hvilket skyldes, at Internet Explorer ikke opdateres mere, og nogle features derfor ikke understøttes.   

Hvis du finder fejl på hjemmesiden, eller hvis der er informationer, som du ikke kan finde, så gør os den tjeneste at ringe eller skrive en mail til os, så vi kan få rettet op på det.