Viamobil - Stærk, fleksibel og letforståelig hjælpemotor

Nyhed

Viamobil - Stærk, fleksibel og letforståelig hjælpemotor

Med en Viamobil V25 hjælpemotor bliver det hyggeligere, sjovere og mere afslappende at komme ud og nyde sommeren og den dejlig natur vi har omkring os.
Viamobil

Selv med hjælp fra familie, venner, plejepersonale eller hjælper, kan det er det være en anstrengende opgave at komme omkring de steder man gerne vil i sin manuelle kørestol. Bakker, kantstene, ujævnheder etc. kan ofte være nærmest uoverkommelige forhindringer.
Men en Viamobil hjælpemotor bliver det muligt at klare sådanne forhindringer. Viamobil hjælper med, at manøvrere kørestolen let og ubesværet, fremad eller bagud, opad eller hjælper med bremse stolen ned ad bakke.
Med Viamobil monteret på kørestolen fås et bedre arbejdsmiljø og overskud til, at køre ture oftere og gerne længere køreture.

ViamobilViamobil styre
Gør turene i indkøbscentret og i byen sjovere for såvel bruger, som familie, venner, plejepersonale eller hjælper

Alber Viamobil er let at betjene, og indstille til en korrekt arbejdsstilling, for såvel familie, venner, plejepersonale eller hjælper. Viamobil er designet og udformet, så den ikke fylder meget under kørestolen og der er plads til hjælperebs ben. Med en hjælpemotor monteret på kørestolen kan uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og arbejdsbevægelser også undgås, og risiko for akutte skader og nedslidning minimeres betydeligt.
 
Læs mere om Alber Viamobil V25 her

Video: montering, anvendelse og muligheder

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores Alber Viamobil V25 hjælpemotor?
Klik på knappen, find din lokale konsulent og lav en aftale i nærmeste fremtid!
Find din konsulent knap