SoftCloud – et bredt udvalg af dynamiske madrasser

Nyhed

SoftCloud – et bredt udvalg af dynamiske madrasser

SoftCloud er et alsidigt sortiment af dynamiske madrasser. Læs med her, hvor du får et indblik i de forskellige modeller af vores vekseltrykmadrasser, der ligesom vores andre hjælpemidler til handicappede og ældre, udfører en særdeles vigtig funktion indenfor aflastning, komfort og forebyggelse af tryksår og trykskader.
SoftCloud dynamiske luftmadras

Invacare SoftCloud madrasserne er unikke og enkle, og tilbyder såvel borger som personale en række gode egenskaber, der kan aflaste i hverdagen, og sikre optimal trykaflastning. SoftCloud madrasserne er designet med henblik på at skabe en repositioneringsrytme, der ligner det naturlige og spontane bevægemønster, hvorved der opnås en behagelig og effektiv redistribuering af trykket.LIfesyle
SoftCloud madrasserien bygger på det anerkendte princip om alternerende trykterapi i samspil med individuel repositionering af borgeren, som det er anbefalet af EPUAP.

“Anvend en aktiv madras (top eller helmadras) til borgere med høj risiko for at udvikle tryksår, når det ikke er muligt at tilbyde hyppig repositionering”  EPUAP

​Fælles for alle SoftCloud modellerne er:

  • Håndtag på madrassens sider, der giver en let håndtering og transport
  • Hjørneringe til lagen, hvor det er muligt at have løs fastgørelse af lagen
  • Strækbart inkontinensbetræk med quickrelease-lynlås på 4 sider, der giver en hurtigt og let afmontering
  • Kabelhåndtering, der sikrer en god og hygiejnisk kontrol af slanger
  • Transportbeslag der gør at madrassen kan transporteres luftfyldt og i øvrigt holde luft i op til 72 timer uden strøm

SoftCLoud håndtag  SoftCloud Pro

SoftCloud TOP

En topmadras der anvendes ovenpå en eksisterende madras. Madrassen er 13 cm høj og benytter sig af 1 op/1 ned cyklus med skift hvert 12. minut. Madrassen er forsynet med 3 statiske hovedceller og en selvidentificerende pumpe. Læs mere om SoftCloud Top her.

SoftCloud AIR

Helmadras, der med en højde på 18 cm tilgodeser behov for en enkeltstående vekseltrykmadras og er ligesom de andre modeller i serien tilpasset plejesenge med en elektrisk flerdelt liggeflade. Madrassen fungerer som SoftCloud Air efter 1 op/1 ned princippet med en skiftecyklus hvert 12. minut. Læs mere om SoftCloud Air her.

SoftCloud ACE

Vores mest populære vekseltrykmadras, der fungerer efter 2 op/1 ned princippet og med en skiftecyklus hvert 10. minut. Madrassen er desuden udstyret med en særlig hælzone, der aflaster de ømfindtlige hæle via en særskilt celleopbygning. Højden på madrassen er 20 cm og den findes tillige i varianter til de brede plejesenge (madrasbredde 103/116 cm). Læs mere om SoftCloud Ace her.

SoftCloud PRO

Den mest eksklusive af vores SoftCloud modeller. Udover de samme gode funktioner som ACE, har denne vekseltryksmadras tillige permanente oppustelige celler langs siderne, der giver mere stabilitet i den liggende stilling og samtidigt er med til at understøtte gode forflytninger, hvor borger sidder på sengekanten. Læs mere om SoftCloud Pro her.

Intelligent pumpe

Softcloud pumpeSoftCloud madrassernes intelligente pumpe tilbyder tillige CLP indstilling (kontinuerligt lavt statisk tryk) til gavn for borgere i terminalstadiet eller med stærke smerter. Trykket i madrassen indstilles ved hjælp af selvidentificering og audiovisuelle alarmer adviserer om eventuelle fejl i form af lavt tryk eller strømsvigt, hvilket giver en stor sikkerhed for borgere og plejepersonale. Det er  og displayets indstillinger kan låses for øget sikkerhed