Se hvorfor Rea Azalea er den foretrukne komfortkørestol

Nyhed

Se hvorfor Rea Azalea er den foretrukne komfortkørestol

Rea Azalea er en komplet komfortkørestol, der let kan finjusteres, så alle elementer passer perfekt. Og med optimal genbrugsværdi pga god holdbarhed og det store tilbehørsprogram. Læs mere her:
Azalea, ældre par i skov, komfortkørestol, hjælpemidler til ældre, kørestolsbruger, hjælpemidler til handicappede, komfort, hjælpemiddel, , hjælpemidler til gangbesværede, trykaflastning, stillingsskift

Rea Azalea er den gennemtænkte komfortkørestol til alle typer kørestolsbrugere, som har behov for god komfort, anatomisk støtte og gennemtænkte tilpasningsmuligheder. 
Rea Azalea er en stor familie af komfortkørestole med utallige muligheder for indstillinger og et meget varieret tilbehørsprogram. Den er perfekt både til den lidt aktive bruger, som skal have komfort, støtte og beskyttes mod tryk, samt til den mere passive bruger, også med behov for stillingsskift flere gange om dagen. 
Rea Azalea kan tilpasses og justeres efterhånden som aktivitetsniveau og personlige behov ændrer sig med tiden.

Mange personlige indstillingsmuligheder

Blot for at nævne nogle af funktionerne:

  • Ryggen: Som vi kalder Flex3 på Rea Azalea, er multijusterbar og kan ved hjælp af et enkelt stykke værktøj ændre rygform, dybde, højde eller bredde. De brede rygstropper giver støtte og komfort, og indstilles let, hvor der er behov for ekstra support. 
  • Sædet: Kan tilpasses i bredden vha. armlænene, og i højde eller dybde på den enkelte stol. Eventuelt asymmetrisk. Sædet kan kippes op til 25 grader. Ved hjælp af benstøtteophænget, der kan forskydes sideværts, kan Azalea også give ekstra plads til knæ og underben.
  • Benstøtter: Kan vælges i flere forskellige udformninger, faste eller eleverbare med mulighed for støtte og komfort til både ben og fødder. Samme robuste fodplader kan indstilles i bredde, dybde og vinkel.
  • Armlæn: Her er også flere muligheder for støtte og komfort ved at vælge mellem indstillinger, polstring eller udformning. 

Stort tilbehørsprogram

Efter stor erfaring og mange år på det danske marked for komfortkørestole, har vi efterhånden udviklet en bred vifte af forskelligt tilbehør, der kan monteres på hver Azalea og dermed sikre den bedste siddestilling. Vi tilbyder flere forskellige hoved-/nakkestøtter, borde, hjul, rygge, hjælpemotorer osv., evt. monteret på stolen ved levering, så kørestolen er klar til brug med det samme. Se vores katalog for tilbehør her eller se de illustrative videoer om det mest anvendte tilbehør her.

Stabilitet

Stabilitet er forudsætningen for aktivitet, lige meget, hvordan man sidder, også i en komfortkørestol. Ved hjælp af den unikke Flex3 ryg, kan selvsamme kørestol ændres i ryggen og give ekstra støtte og plads til forskellige kropsformer. Borgeren kan føle sig tryg i bløde rygslag eller ryghynder, og læne sig godt tilbage ved behov for hvile eller stillingsændring. Ændring af siddestillingen kan bl.a. være på grund af fare for tryk eller træthed.
Stabilitet handler også om, at hjælper eller pårørende enkelt kan kippe sædet på Azalea bagud med borgeren siddende. Ved hjælp af det glidende balancepunkt kan kørestolen let køres rundt eller stå uden at risikere at vippe bagover. El-betjening kan vælges fra starten eller monteres senere til gavn både for bruger og hjælpere. Se her en kort video om, hvorledes det glidende balancepunkt sikrer god stabilitet

Èn stor familie supplerer hinanden

Azalea, komfortkørestol, kørestolsbruger, komfort, trykaflastning, stillingsskift, bariatri, overvægtig, hjælpemiddel, Rea Azalea familie, hjælpemidler til handicappede, hjælpemidler til gangbesværede, hjælpemidler til ældreRea Azalea findes som standard i flere indstillelige størrelser velegnet til en stor del af handicappede eller ældre borgere: 

  • Rea Azalea Tall (standard med Tall-kit) – velegnet til høje kørestolsbrugere
  • Rea Azalea Minor – velegnet til små voksne samt teenagere
  • Rea Azalea Base – velegnet til montering af sædestøb eller specialsæder
  • Rea Azalea Max – velegnet til store eller bariatriske brugere

Dermed er der altid en Rea Azalea til din borger.

Se brochuren for hele Azalea familien her.

Kompetent rådgivning

Din lokale dygtige konsulent rådgiver gerne i både den bedste ergonomi for hjælpere, og i hvordan enkle indstillinger og varieret tilbehør får komfortkørestolen til at passe optimalt til din borger. Spørg gerne om positioneringsudfordringer. Og Azalea leveres netop i den konfiguration, som passer til din borger. 

Rea Dahlia

Invacare kan også tilbyde flere typer komfortkørestole som Rea Dahlia30 eller Dahlia45. Samt forskellige velegnede hjælpemotorer som fx Alber Viamobil V25 eller positionerende og trykaflastende siddepuder som Matrx Libra, Matrx Flo-tech Contour Visco eller Vicair O2.

Din lokale konsulent glæder sig til at rådgive og hjælpe dig vedrørende positionering og komfortkørestole. Find din konsulent via dette link.

Azalea Minor, komfortkørestol, kørestolsbruger, kvinde i kørestol ved sø og skov