Se flere hjælpemidler til brugere med bariatri

Nyhed

Se flere hjælpemidler til brugere med bariatri

Som stor eller bariatrisk borger kan man have brug for hjælp til at klare en værdig hverdag og de ting, man ønsker at lave. Hjælpemidlets dimensioner til bariatriske brugere er ikke bare større, men særligt gennemtænkt til disse svært overvægtige brugere.
Action Ampla, hjælpemiddel, kørestol, bariatri, overvægt, trykaflastende siddepude, cafeliv, aktivt liv

Invacare fortsætter med at finde løsninger til brugere med bariatri.
Bariatri og/eller fedme forårsager en række udfordringer fra egenomsorg i dagligdagen til begrænset mobilitet og mulighed for at komme ud, handle, besøge venner og komme på arbejde.

På verdensplan stiger antallet af borgere, der lider af følger af bariatri med hastige skridt. I de fleste EU-lande er over halvdelen af voksne ifølge Eurostat*  erklæret overvægtige. 
Invacare fortsætter med at tilpasse sig en skiftende demografi ved at designe specifikt bariatrisk udstyr for at gøre det muligt for mennesker, der er store, at leve aktivt, sundere og mere uafhængige af andres hjælp.

Læg mærke til:

Action Ampla, bariatri, hjælpemiddel, kørestol, aktiv kørestol, overvægtig, siddepudeAction Ampla manuel kørestol

En manuel kørestol, der fremmer en aktiv og selvstændig livsstil. Udviklet og valideret specifikt til personer i store størrelser med forskellige behov. Ved udviklingen af denne aktive kørestol har vi taget nøje hensyn til forskellige kropsformer, store størrelser, ønske om aktivitet og mobilitet samt let funktionalitet.
Se mere om Action Ampla her.
 

 

Matrx Libra, trykaflastende sædepude, bariatri, stabilitet, kørestolMatrx Libra siddepude

Matrx Libra er en konturformet skumpude fremstillet af en formstøbt skumbase med meget elastisk koldskum (HR skum), samt et trykfordelende lag af silikonebaseret gel, der giver en rigtig stabil siddestilling samtidig med god trykaflastning. Matrx Libra har en høj brugervægt helt op til 227 kg, og tilbydes også i store størrelser op til fx 53 cm x 40 cm eller 55 cm x 55 cm. Derudover tilbydes Matrx Libra selvfølgelig i et stort antal andre størrelser.
Se mere om Matrx Libra her.

Du kan læse mere om Invacares hjælpemidler til store og bariatrisk brugere her.

Vil du vide mere om Invacares sortiment for store og bariatriske brugere, kontakt da gerne Invacares kundeservice eller din lokale konsulent.