QR-koder på Optislings sikrer bedre forflytninger

Nyhed

QR-koder på Optislings sikrer bedre forflytninger

Hos Invacare lancerede vi tilbage i januar et helt nyt sortiment af moderne løftesejl, der sammen med loftlifte, stålifte og almindelige gulvlifte anvendes til forflytninger af ældre og handicappede borgere. Alle sejl i det nye sejlprogram Optislings er forsynet med en broderet QR-kode. Læs her hvordan du kan anvende QR-koderne og de tilhørende videoer til at skabe bedre forflytninger til glæde for både personale og brugere.
Invacare OptiSlings lifestyle billede - aktiv forflytning

Vi lancerede i januar et helt nyt sortiment af moderne løftesejl, der sammen med loftlifte, stålifte og almindelige gulvlifte anvendes til forflytninger af ældre og handicappede borgere. Alle sejl i det nye Optislings sejlprogram er forsynet med en broderet QR-kode, der sammen med de tilhørende videoer har til formål til at skabe bedre forflytninger til glæde for både personale og brugere.

Sådan finder du QR-koden på Invacare løftesejl

Foto - QR scan på Optisling sejlInvacare Optislings sejl er designet til at give trygge, sikre og komfortable forflytninger for brugeren, hvilket blandet understøttes af, at alle Optislings er forsynet med en let læsbar label på bagsiden, der indeholder oplysninger om blandt andet HMI-nummer, sejltype, størrelse og artikelnummer. På denne label er også en broderet QR-kode, som du kan scanne med din smartphone, for at blive linket direkte til en instruktionsvideo, der viser hvordan en forflytning med lige præcis denne type løftesejl kan udføres.

Brug QR-koden og videoerne til mange formål

QR-koderne er let tilgængelige på alle Invacare Optislings og de kan derfor anvendes til mange forskellige formål. Vi giver her et par praktiske eksempler:

•    Fastlægge om denne sejltype er anvendelig for præcis den bruger og/eller situation man står i – lige præcis på det tidspunkt hvor man har brug for det
•    Brug videoerne til undervisningsbrug – evt. med forskellige træningsseancer hvor man skal vælge det rigtige sejl til en bestemt borger
•    Brug videoerne til at få gode ideer til at foretage forflytninger med løftesejl eller til debat om de enkelte forflytninger
•    Anvend videoer til virtuelle møder med personale eller pårørende, hvor et løftesejl skal vælges ud fra en konkret situation og hvor der er behov for at se eller vise hvordan sejlet lægges på

Direkte adgang til videoerne på Invacare’s Youtube-kanal

Hvis din mobiltelefon ikke kan scanne QR-koder, eller hvis du ønsker at se videoerne på din PC kan de tilgås direkte på Invacare’s Youtube-kanal.

Knap med link til  optislingsvideoer

Opstislings positioneringslomme, der gør det endnu lettere at placere løftesejlet korrektI de mange instruktionsvideoer kan du blandt andet se hvordan du på en let måde anvender den særlige positioneringslomme, der gør det endnu lettere at placere løftesejlet korrekt.

Optislings med mange fordele

Optislings er et moderne sejlprogram, der tilbyder mange gode fordele:
•    3 forskellige materialer – net, solid og spacer (strækbart)
•    Farveindikering for størrelse
•    Positioneringslomme for let påføring af sejlet
•    Vaskbart ved op til 95 grader
•    Flere farveindikerede justeringsmuligheder i stropper
•    Brugervægt på op til 300 kg.
•    Midtermarkering
•    QR-koder med adgang til videoinstruktion

Se alle sejlmodellerne her

Vil du vide mere?

Kontakt Invacare kundeservice eller din lokale Invacare-konsulent hvis du vil vide mere om vores Optislings sejlprogram.

Find din konsulent knap