Optislings - Nye Invacare løftesejl til den optimale forflytning

Nyhed
22. januar 2021

Optislings - Nye Invacare løftesejl til den optimale forflytning

Invacare Optislings er et nyt sejlprogram. Sejlene findes i 15 forskellige modeller, i op til 6 størrelser og i 3 forskellige materialevarianter og sikrer, at du altid kan finde det sejl, der passer til netop din forflytning.
Invacare OptiSlings lifestyle billede - aktiv forflytning

Invacare Optislings sejl er designet til at give trygge, sikre og komfortable forflytninger for brugeren. Vores sejlprogram rummer et bredt udvalg af løftesejl. Det brede sortiment giver mulighed for en god tilpasning til præcis den løftesituation du står i - hvad enten det er til brugere med behov for lidt eller meget støtte i forflytningen.
I forbindelse med udviklingen af sejlprogrammet, har vores team af eksperter og terapeuter haft fokus på at sikre, at sejlene er intuitive at håndtere. Det intuitive design gør sejlene enkle at lægge på for personalet, så de kan føle sig trygge og samtidig spare tid i deres daglige arbejde med forflytningerne.
Sejlene findes i 15 forskellige modeller, i op til 6 størrelser og i 3 forskellige materialevarianter og sikrer, at du altid kan finde det sejl, der passer til netop din forflytning.

Se alle sejlmodellerne her

Gode videoguides til alle modeller

Foto - QR scan på Optisling sejl

På løftesejlene finder du en broderet QR-kode, som du med din telefon kan scanne og derved få en kort instruktion til hvordan du anvender og lægger sejlet på. Instruktionsvideoerne er også tilgængelige på Invacares danske Youtube-kanal, hvor der tillige er en kort beskrivelse af den enkelte sejlmodel – tag et lille smug kig her:

Nyt Sit-On sejl udviklet med sikkerhed og omtanke for miljøet

Optislings insitu sejlI vores nye sortiment finder du blandt andet et nyt Sit-On sejl – Comfort in Situ, der har flere gode egenskaber:

  • Tilgængeligt i 3 forskellige materialer – herunder strækbart materiale, der gør at bruger lettere kan synke ned i sin trykaflastende pude, der derved ikke taber så meget effekt

  • Udført i brandsikkert materiale der gør det ekstra sikkert, når det anvendes i kørestolen

  • Fremstillet af miljøvenligt materiale

Vil du vide mere?

Kontakt din lokale Invacare-konsulent hvis du vil vide mere om vores nye Optislings sejlprogram, herunder det innovative In Situ sejl!

Knap find din konsulent