Oplev friheden med Invacare el-scootere

Nyhed

Oplev friheden med Invacare el-scootere

Med en el-scooter fra Invacare får du mulighed for at opleve friheden
Invacare, el-scooter, frihed, hjælpemidler

Sommeren står for døren i både land og by, og det er tid til, at komme ud og nyde det gode vejr med en Invacare el-scooter. 

Vi har et bredt program i el-scootere, der er designet til netop dine ønsker og behov.

Invacare, el-scootere, frihed, hjælpemidlerVores el-scooterprogram spænder fra en elegant transportabel miniscooter, el-scooteren til ture i nærområdet, i lokalområdet eller på længere ture, el-scooteren med fokus på sikkerhed, komfort og overskud, til el-scooteren, der er velproportioneret og sikker for store brugere.
Vores scootere er udviklet med fokus på sikkerhed, ergonomi og ydeevne. 
På en Invacare el-scooter skal man kunne føle sig tryg og have en god og behagelig oplevelse, uanset om det gælder en tur i nærområdet, i byen eller en tur i parken.
Mange af vores el-scootere er forsynet med kraftige LED lygter, blinklys og bremselys. 
Således er det tydeligt at se vores el-scootere i mørke, ved nedsat sigtbarhed eller for bagvedkørende, når der bremses.
Mange af vores el-scootere er udstyret med en sikkerhedsfunktion, der reducerer farten, når du kører i kurver eller drejer om hjørner, således at man som bruger føler, at man styrer scooteren og ikke omvendt. Ønsker man ikke hastighedsreduktionen skal være aktiv, kan man frakoble denne via en kontakt i kontrolpanelet. 
Flere Invacare el-scootere er testet og godkendt hos TÜV - Verdens største og mest respekterede institut for certificering af tekniske produkter.
Se mere om vores store program af el-scootere her og find den el-scooter, som kan hjælpe netop dig til at opleve friheden.
 

Invacare, el-scootere, frihed, hjælpemidler