Oplev den nye NordBed Kid

Nyhed
1. marts 2021

Oplev den nye NordBed Kid

NordBed Kid er en af de første barnesenge, der lever op til de hårde krav i den nye standard EN 50637:2017. NordBed Kid er derved en af de mest sikre barnesenge på markedet.
NordBed Kid

Det er med stolhed, at vi lancerer vores nye barneseng NordBed Kid.
NordBed Kid er en af de første barnesenge, der lever op til de hårde krav i den nye standard EN 50637:2017. NordBed Kid er derved en af de mest sikre barnesenge på markedet. NordBed Kid erstatter den anerkendte ScanBeta seng, og den nye NordBed til børn, er forbedret på en lang række områder, der giver både barnet, de pårørende og personalet en enklere og mere tryg hverdag:

  • Et nyt innovativt lågedesign sikrer sengen mod at vælte

  • Låsbar boks til håndbetjening sikrer mod utilsigtet brug

  • Nyt design på gavle og sider der sikrer barnet mod fastklemning

  • Alle senges dele, der kommer i kontakt med barnet, er testet for biokompatibilitet og giver derved maksimal sikkerhed for ikke at udvikle allergi eller andre sygdomme

  • To-grebs sikkerhedslås på sider og foldelåger sikrer mod utilsigtet åbning

3 modeller dækker alle behov

NordBed KidDen nye serie af barnesenge består af 3 modeller – Small, Medium og Large – passende til børn med en længde fra 75 – 154 cm eller svarende til børn fra 3-12 år. Låger og sider findes i 40 og 80 cm højde og matcher behov omkring sikkerhed og komfort. Se ordreguiden med alle modeller og tilbehør her.

Mere komfort til barnet

Liggefladen på NordBed Kid er 4-delt og baseret på antropometriske data, der giver en mere korrekt opbygning af liggefladens enkeltdele i forhold til barnets størrelse.

Den komfortable liggeflade understøttes af en helt ny madrasserie Dacapo Kid. Dacapo Kid er en madras udviklet særligt til børn og tilpasset deres vægt. Skumkernen er udført i 100 mm Organic skum, der er  opskåret for at give maksimal komfort og trykaflastning. Den opskårne skum giver, sammen med det åndbare og strækbare inkontinensbetræk, de bedste betingelser for hudens mikroklima og sikrer barnets hud kan ånde.  

Let ind- og udstigning

NordBed KidNordBed Kid eleveres op/ned elektrisk via håndbetjeningen og har en liggefladehøjde der går ned til 30 cm. Det giver forøget mobilitet for barnet, der derved kan opnå en passende og tryg ind- og udstigning, hvor der er mulighed for at få kontakt med fødderne på gulvet.
Denne øgede mobilitet skåner personale og pårørende mod ubekvemme løft, når barnet skal ind og ud af sengen og giver samtidig gode muligheder for at barnet kan blive mere selvhjulpen.

 

Lettere at anvende for personale, forældre og pårørende

Flere nye funktioner på NordBed Kid gør den lettere at anvende for pårørende og personale:

  • Betjening af sider og låger samtidigt med at man kan opretholde kontakt til barnet

  • Fuld elektrisk liggeflade på de to største modeller

  • Integreret centralbremse med bremsning af alle hjul et sted

Vil du vide mere?

Kontakt din lokale Invacare-konsulent hvis du vil vide mere om vores vores nye NordBed Kid eller ønsker mere information om den nye standard EN 50637:2017 for hospitals- og plejesenge til børn

Knap find din konsulent

 

 

NordBed Kid lever op til EN 50637:2017