Oplev alle fordelene ved Aquatec Ergo serien.

Nyhed

Oplev alle fordelene ved Aquatec Ergo serien.

Aquatec – Et velkendt navn inde for hygiejne, toilet- og badestole – og med god grund. Produkterne imødekommer nemlig mange og anerkendende fordelene ved de mange funktioner, som serien tilbyder. Vi har her samlet samlet et par videoguides, der giver dig et overblik over alle de mange fordele.
Ocean Ergo

Aquatec Ergo – et velkendt navn inden for hygiejne, toilet- og badestole – og med god grund. Produkterne imødekommer nemlig mange og anerkendende fordele ved de mange funktioner, som serien tilbyder.

Ergo serien tilbyder bl.a. ergonomisk siddeflade og et unikt sædekip med glidende balancepunkt. Alt sammen enestående muligheder, der også støtter op om 24-timers trykaflastning og pleje.

Toilet- og badestolene sikrer, at både borgere og personale er i fokus, og trygt kan give sig hen og benytte de mange fordele som serien rummer.

Vi har i denne artikel samlet et par videoer, der giver dig et overblik, og gør det let at overskue de forskelle og funktioner Aquatec tilbyder. Dette kan hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg, der passer til lige netop din borgers behov.

 

Aquatec Ocean Ergo 

Aquatec Ocean Ergo er med sine mange gode og unikke egenskaber det ideelle valg, når der er behov for en tryg, pålidelig og alsidig stol til sikker og betryggende pleje. Aquatec Ocean Ergo indeholder talrige muligheder og funktioner, som kun de færreste tilbyder i kategorien:

 • Justerbar rygstrop
 • Ergonomisk udformet sæde støtter en optimal forflytningssituation
 • Praktisk huldesign skaber optimale betingelser for hygiejneprocedurer i underkroppen
 • Højdejusterbare benstøtter Vinkeljusterbare fodplader
 • Hælremme som standardfunktion
 • Designet passer til både fritstående og vægmonterede toiletter

 

 

Ocean Vip Ergo

Aquatec Ocean Vip Ergo En af verdens få toilet- og badestole med sædekip med et glidende balancepunkt,  der i samspil med den ergonomiske siddeflade, giver helt unikke egenskaber. Alt sammen egenskaber der imødekommer borgerens behov for trykaflastning, komfort og samtidig er stolen med til at skabe fundament for et solidt og sikkert arbejdsmiljø.

Ocean Vip Ergo tilbyder blandt andet: 

 • Optimeret sædekip for let betjening uanset brugerens vægt
 • Øget tryghed hos brugeren, da det glidende balancepunkt sikrer et behageligt kip, der ikke giver følelsen af, at man presses/lænes tilbage i badestolen
 • Kompakt design; badestolen optager mindre plads i badeværelset, selv når sædekippet aktiveres
 • Det glidende balancepunkt sikrer en øget stabilitet uden forøgelse af understøttelsesfladen 
 • Sædekip med stort arbejdsområde fra -5 gr. til 40 gr. dækker langt de fleste behov

I videoen her kan du også opdage og udforske de mange andre funktioner, som Ocean Vip Ergo tilbyder:

 

Læs mere om Ocean Vip ErgoLæs mere om Ocean Ergo