Opdateret Visualizer: Mange nye muligheder på Küschall

Nyhed

Opdateret Visualizer: Mange nye muligheder på Küschall

Nu er vores Küschall 3D visualizer blevet endnu bedre! Flere valgmuligheder, nye features og optimeret til mobil og tablets!
visualizer kuschall til mobil

Vidste du, at vi har et microsite dedikeret til vores smarte Küschall kørestole. Her kan du let finde information om de aktive kørestole, og designe din egen Küschall kørestol i den smarte 3D visualizer - Skift selv mellem detaljer, farver og tilbehør. Se de flotte billeder af kørestolene fremstillet med en unik hydroform teknik, og inspirerende videoer om Küschall kørestolene. På micrositet kan du finde alle de vigtigste informationer om vores højkvalitets kørestole:

Banner - produkter - alle küschall stolenene

Küschall aktive kørestole er designet til at støtte op om et aktivt liv med de bedste køreegenskaber og siddekomfort. Valg af mange forskellige farver og indstillinger gør stolen helt personlig og unik.

Nye features i vores online 3D visualizer

Du kender måske allerede vores unikke online konfigurator hvor du kan designe den helt perfekte kørestol. Som noget helt nyt er denne nu opdateres til smartphones og tablets.

Vi har konstant fokus på at forbedre og opdatere vores kørestole så, de lever op til vores brugeres og kunders forventninger samt markedstendenser.
Visualizeren gør det nemt at se, hvordan kommer kørestolen til at se ud? Med forskelligt tilbehør og konfigurationer som fx

  • Ryg
  • Hjul
  • Sidebeskyttere
  • Fodstøtte
  • Skubbehåndtag
  • Rammefarve og -vinkler

Tryk her for at komme direkte til smarte 3D visualizer på vores Küschall microsite på din telefon, iPad eller PC
Kontakt også gerne en af vores Küschall specialister, der kører i hele landet, hvis du ønsker at se og prøve kørestolene eller har spørgsmål til ovenstående.
Vi håber, du vil finde det sjovt at designe og iagttage, hvordan den næste Küchall kørestol kommer til at se ud!