Küschall Compact 2.0 - den sammenklappelige aktive kørestol

Nyhed

Küschall Compact 2.0 - den sammenklappelige aktive kørestol

Compact 2.0 er den nyeste, aktive kørestol fra Küschall og den perfekte kørestol til aktive brugere, fx med en stående forflytning. Compact 2.0 er sammenklappelig, let vægtmæssig og med køreegenskaber som en fastrammekørestol.
Invacare aktiv kørestol, fastrammekørestol, aktiv, kørestolsbruger, letvægtskørestol, Küschall

Küschall Compact 2.0 er en smart letvægtskørestol, der er fuldstændig stabil og fast i konstruktionen – hvilket giver særdeles gode køreegenskaber! Den sammenklappelige kørestol med køreegenskaber som en fastrammekørestol.

Der er tænkt over funktionalitet, design og styrke ved den særlige hydroforme chassisramme og løse benstøtter. Hydroforming betyder, at chassisrørene er formet under vandtryk, hvilket gør chassis’et ekstremt stærkt. Og udformningen kan styres, så der er dannet ergonomiske greb som støttepunkter i forbindelse med forflytninger, eller når stolen skal klappes sammen.

Ergonomisk, kørestol, chassis, Küschall, aktiv kørestol, InvacareCompact 2.0 kan vælges i mange farver og størrelser, så den kan anvendes til de fleste brugere i alle aldersklasser fra børn og teenagere til ældre eller handicappede aktive brugere. 
Med sædebredder fra 28 cm til 50 cm med kun 2 cm interval, og med et stort tilbehørsprogram, rammer Compact 2.0 en stor brugergruppe.

Endelig er der selvfølgelig tænkt over siddekomfort og støtte med bl.a. en vinkelstilbar ryg. Dette giver en stor efterspørgsel efter Compact 2.0 hos eksempelvis brugere med multipel sclerose. 

Se mere om Küschall Compact 2.0 her: 

 

Nogle af de mange fordele ved Küschall Compact 2.0: 

  • Foldbar i kørestolsramme og ryg – Compact 2.0 foldes let, når man skal have kørestolen med i bilen
  • En stærk, stabil og hydroform krydsramme – giver de bedste køreegenskaber 
  • Mulighed for svingbare og aftagelige benstøtter – letter forflytninger
  • Mange tilpasningsmuligheder og stort tilbehørsprogram – en let kørestol, der passer til de fleste.

 

Kontakt din lokale konsulent for at høre mere om Küschall Compact 2.0, eller find mere information her.

Aktiv kørestol, fastrammekørestol, aktiv, kørestolsbruger, letvægtskørestol, Küschall, Invacare