Så du vores store nyhed på Rehab messen?

Nyhed

Så du vores store nyhed på Rehab messen?

Action Ampla den store kørestol. Målgruppen for denne XXL kørestol er store brugere, der kan gå korte afstande, men har behov for en meget letkørende transportkørestol over længere afstande. Ampla er designet med en maks. brugervægt på 300 kg.
Action Ampla XXL kørestol til bariatriske brugere 300 kg

For første gang havde vi mulighed for at vise den flotte store kørestol for bariatriske brugere frem til alle de besøgende på Invacares stand på Health and Rehab: Action Ampla

Action Ampla. Unik XXl kørestol, manuel kørestol, bariatri, 300 kg, InvacareMålgruppen for denne gennemtænkte kørestol er store brugere, der kan gå korte afstande, men har behov for en meget letkørende transportkørestol over længere afstande. Ampla er designet med en maks. brugervægt på 300 kg. Ampla kørestolen blev mødt postivt på messen, og vi oplevede at mange af vores besøgende på standen, kunne nikke genkendende til at der manglede et let og funktionelt produkt til netop denne gruppe af aktive, bariatriske brugere. Action Ampla er fremstillet i et elegant og let design, der gør den enkel at håndtere og køre.

Tip stolen, når pladsen er for smal

Action Ampla. Unik XXl kørestol, manuel kørestol, bariatri, 300 kg, InvacareUdover at at være yderste let, sin størrelse taget i betragtning, så kan Ampla også vælges med en særligt transport-option, der anvendes når pladsen bliver for trang. Bag på kørestolen kan monteres 4 transporthjul, som stolen på vippes op og køres på.

Når brugeren skal igennem døråbninger, hvor selve kørestolen er for bred, kan Ampla enkelt klappes ned i ryggen og vippes op på transporthjulene. Ampla fylder således mindre og brugeren kan anvende kørestolen til at støtte sig ved igennem døråbningen.

Enkel og stærk fastrammekørestole

Action Ampla. Unik XXl kørestol, manuel kørestol, bariatri, 300 kg, InvacareAction Ampla er en fastrammekørestol, som er specielt designet til at være letkørende også for brugeren. Der er let adgang til drivhjulene og balancepunktet er langt fremme. Når brugeren skal rejse og sætte sig fra Ampla, kan de stabile greb foran på sædet enten vendes fremad eller bagud for en god ergonomisk støtte.

Læg særligt mærke til følgende fordele ved Action Ampla:

  • Tipbar og dermed mulighed for transport igennem smalle passager
  • Indbyggede forflytningsgreb
  • Let adgang til drivhjul
  • Enestående gode køreegenskaber
  • Design af den komfortable rygstøtte passer både til kvinde- og mandefacon
  • 4 sædebredder mellem 55,5 cm til 75,5 cm

Læs mere om Action Ampla her eller spørg efter en afprøvning med din lokale konsulent.