Ny scooter-serie: Smarte, funktionelle og sikre

Nyhed

Ny scooter-serie: Smarte, funktionelle og sikre

Ønsker du en scooter, der er smart, funktionel og sikker ? - Så har vi scooteren for dig.

Smart, funktionel og sikker!

Vores nye el-scooter-serie tilbyder el-scootere, der på forskellig vis tilbyder god ergonomi, siddekomfort og smarte detaljer.
El-scooterne er designet med fokus på, at for både nye og erfarne scooterbrugere skal el-scooterne være lette og overskuelige at kontrollere og manøvrere, samt komfortable at køre på.
Den nye serie tilbyder el-scootere til korte ture rundt i lokalområdet, ud at handle eller mødes med vennerne, samt el-scootere til længere ture i byen, i parken eller i skoven.

Tryghed

Når man kører, er det vigtigt at føle sig tryg og føle, at man har kontrol over el-scooteren. Vores nye styring gør det let at kontrollere el-scooteren, med mindre kraft og bevægelse.
Tyske TÜV er verdens største, mest betroede og mest respekterede institut for certificering af tekniske produkter. Alle vores el-scootere i sortimentet er testet, godkendt og certificeret hos TÜV. Således kan man være sikker på, at når man køber en Invacare el-scooter, overholder de gældende standarder og har den kvalitet, der skal til for, at få en godkendelse fra TÜV.

Kør med stil

Selv om vi bliver ældre, behøver vi jo ikke miste vores stil. Jo ældre vi bliver, jo mere selvbeviste bliver vi om, hvem vi er og hvad vi gerne vil. Vores nye el-scooter fås i mange smarte farver og med masser af tilbehør. Vores store udvalg gør det muligt for dig, at finde netop den perfekte el-scooter, der matcher din stil, dine ønsker og behov.

Modellerne

Orion Metro Orion Pro  
 

 

Comet Pro Comet Ultra Comet Alpine+

Forbedrede modeller og foredret styring