NordBed Ultra - Plejeseng til demente

Nyhed

NordBed Ultra - Plejeseng til demente

Nordbed Ultras egenskaber og mulige konfigurationer, udmærker sig særlig til brug for demente borgere og skaber bedre vilkår for den demente samt for det plejepersonale, der til daglig arbejder omkring sengen og borgeren.
Nordbed plejeseng

Ultra lav indstilling

Norbed ultraMed NordBed Ultra er det muligt at opnå en liggefladehøjde på bare 25 cm!! Hermed forbedres borgerens mulighed for at komme sikkert ud af sengen og risikoen for skader, som følge af fald, reduceres. En tynd madras, placeret på gulvet, til beskyttelse ved fald, kan i særlige tilfælde anbefales.
 

Hjemligt og trygt design for den demente

NordBed Ultra er samtidig udviklet med specielt fokus på borgere med en demensdiagnose. Disse borgere kan have svært ved at affinde sig med, at ligge i en traditionel plejeseng. Dette skyldes ofte, at den elektriske seng ikke ligner den seng, der anvendes i hjemmet. NordBed Ultra demenssengNordBed Ultra er derfor udviklet så den kan opbygges, så den ligner en helt almindelig seng. Sengegavlene kan fjernes og sengen kan monteres med træsider, så den ligner en boksmadras-ramme, men stadig har samme gode funktioner som en professionel plejeseng. På NordBed Ultra sengene kan der monteres et særligt polster - tilpasset farver som brugeren føler en særlig god og rar tilknytning til og som hjælper den demente med at trives i dagligdagen og man således også skaber bedre arbejdsvilkår for plejepersonalet.

Ultra sengen har ErgoMove

Med vores NordBed senge får man som standard ErgoMove, der sikrer at borgeren komfortabelt bringes fra den liggende til en aktiv siddende position, samtidig med at shear, friktion og tryk reduceres. Den aktive siddeposition tilbyder borgeren en mere opret stilling, der frigør overkroppen og begunstiger vejrtrækningen. En aktiv siddeposition giver overblik og bedre mulighed for social kontakt samtidig med, at borgerens mulighed for at spise, drikke og læse forbedres. Se i denne video hvordan ErgoMove fungerer:
 

 

Bedre arbejdsmiljø med NordBed plejesenge

Nordbed ultra - enkel håndteringEn stor del af Invacares plejesenge transporteres til og fra borgere i hele landet og til forskellige boliger i forskellige niveauer. Det kan give arbejdsmiljømæssige udfordringer, når sengen fx skal bringes op ad trapper eller lignende. Derfor kan NordBed adskilles i dele der vejer max. 20 kg., så man tilgodeser en lettere håndtering. Skal du transportere tilbehøret, kan sengegavle, sengeheste og galge placeres på understellet og køres på denne sammen med den adskilte liggeflade.
 

NordBed Ultra til demente og andre med særlige behov

NordBed plejeseng. Elektriske indstillelig seng med ErgoMove teknologi. Seng fra InvacareNordBed Ultra er samtidig udviklet med specielt fokus på borgere med en demensdiagnose. Disse borgere kan have svært ved at affinde sig med, at ligge i en traditionel plejeseng. Dette skyldes ofte, at den elektriske seng ikke ligner den seng, der anvendes i hjemmet. Nordbed Ultra er derfor udviklet således, at den kan opbygges, så den ligner en helt almindelig seng. Sengegavle kan fjernes og sengen kan monteres med træsider, så den ligner en boksmadras-seng. Yderligere kan der monteres et særligt polster, med struktur på sengegavlene, i forskellige farver, som den enkelte borger føler mere tilknytning til eller som giver mere kontrast til svagtseende.

Vil du vide mere?

 

Kontakt din lokale Invacare-konsulent hvis du vil vide mere om vores NordBed plejesenge, herunder den unikke NordBed Ultra

Knap find din konsulent
 

I den nye Nordbed-serie, er også en ny plejeseng der er specielt designet til borgere med demens: NordBed Ultra.