Se de spændende muligheder på de nye Matrx E2 rygge

Nyhed
29. marts 2021

Se de spændende muligheder på de nye Matrx E2 rygge

Videonyhed: Invacare har opgraderet det faste rygsystem fra Matrx med de to modeller Matrx E2 og E2 Dyb rygsystem, der kan finjusteres endnu mere end tidligere. Allerede nu er mange af de nye Matrx E2 ude at køre på de mange manuelle kørestole og el-kørestole fra Invacare.
Lifestyle - hverdagsbillede -  maxtr e2 rygge

Invacare har opgraderet det faste rygsystem fra Matrx med de to modeller Matrx E2 og E2 Dyb rygsystem, der kan finjusteres endnu mere end tidligere. Allerede nu er mange af de nye Matrx E2 ude at køre på de mange manuelle kørestole og el-kørestole fra Invacare. Matrx E2 kan også monteres på flere andre kørestole på markedet ved hjælp af det smarte søhestebeslag.
Matrx E2 ryggen giver den optimale, stabile støtte til brugeren. Og stabilitet skal der til for at kunne være aktiv, køre kørestolen eller rækker frem efter joystik, greb eller lignende. Se på denne video, hvor let det er at give:

  • Lateral stabilitet

  • Optimal støtte og komfort i det bløde skumpolstring

  • Trykaflastning omkring spinae og omkring hele ryggen

  • Bækkenstøtte for bedre opret positionering

Videoen viser også, hvor enkelt Matrx E2 ryggene er at justere i bredde, i forhold til kørestolens rygrør, så ryggen støtter helt tæt til kørestolsbrugerens ryg, samt hvordan finjustering af højde, dybde og vinkel af Matrx E2 kan foretages samtidig med at brugeren sidder i kørestolen. Det nøglehulsformede skumpolstring er overdimensioneret, så brugeren ikke generes af kanterne. Skummet er blødt og komfortabelt, så man synker ind behageligt ind i skummet, og giver ved hjælp af lodrette riller et forbedret mikroklima ved at lede varme og fugt væk fra ryggen.

Læs meget mere om Matrx E2 og Matrx E2 Dyb her.

Book en virtuel præsentation af de nye Invacare Matrx® E2™

Det er i øjeblikket svært at mødes fysisk. Derfor tilbyder vi nu virtuelle præsentationer, hvor du og dine kollegaer får mulighed for at blive opdateret på vores helt nye Invacare Matrx E2 rygge, over en kop kaffe! Det et nemt at deltage, og du kan logge på, både fra PC eller iPad/tablet og følge vores virtuelle præsentation, hvor vi informerer om, hvad de nye Matrx E2 rygge kan og hvilke problemstillinger de løser for både borgere og plejepersonale.

  • Du sætter dig klar med kaffen, så klarer vi resten!

  • Mødet afholdes på Microsoft Teams

  • Den virtuelle præsentation vil blive gennemført af din lokale Invacare konsulent

  • Præsentationen varer maksimalt 30 min. Vi afsætter 45 minutter til mødet, så vi tilsikrer god tid til spørgsmål og kommentarer

Er du/I interesseret i en virtuel præsentation af vores nye Invacare Matrx E2 rygge, så tøv ikke med at booke en aftale her.