Move for mobility

Nyhed

Move for mobility

Hele maj måned står i Move for Mobilitys tegn. Et samarbejde med Free Wheelchair Mission, hvor Invacare-medarbejdere verden over vil tage udfordringen op og indsamler midler til, at give kørestole til mennesker, der har brug for det.
Move for Mobility 2024

Invacare præsenterer vores første globale indsamling, hvor missionen er, at give kørestole til mennesker i ressourcesvage lande verden over.
Vi er glade for at annoncere lanceringen af Move for Mobility, et globalt fundraising-initiativ i et samarbejde med Free Wheelchair Mission. Indsamling finder sted i hele maj og med intet mindre end tyve deltagende lande.

Maj måned = Move for Mobility

Hele maj står i Move for Mobilitys tegn, og her vil Invacare-medarbejdere over hele verden deltage i en fælles indsats, for at støtte Free Wheelchair Missions arbejde med at levere livsforandrende kørestole til mennesker, der bor i fjerntliggende samfund uden adgang til hjælpemidler. 
Alle medarbejdere vil deltage ved at være aktive, ved f.eks. at gå, rulle, løbe, cykle, tage en fysisk holdudfordring op eller noget helt 3. - Alt sammen for at skabe opmærksomhed og skaffe midler til den gode sag.

I mere end fem år har Invacare delt vores tekniske færdigheder og ekspertise i arbejdet med forskning, design og produktion af omkostningseffektive kørestole til Free Wheelchair Mission, og her i 2024 udvider vi vores partnerskab ved at hjælpe med at skaffe midler til endnu flere kørestole. 
Det anslås, at 80 millioner mennesker i verden over har brug for en kørestol, og Move for Mobility har til formål at gøre en reel forskel ved at indsamle midler til at skaffe kørestole til så mange mulige  mennesker, der ikke har adgang til hjælpemidler eller måske basale sundhedsydelser.

-” Ved at kombinere vores fælles ressourcer og ekspertise med vores globale partner Free Wheelchair Mission vil vi skabe opmærksomhed og hjælpe med at forandre liv rundt om i verden. Vi ser frem til at deltage. Jeg er personligt meget stolt over, at hundredvis af vores medarbejdere har meldt sig til at blive aktive og støtte denne sag” 

Geoff Purtill, Invacare President & CEO.

For hver 96 dollars, der indsamles i projektet, doneres en kørestol, og på den måde er vi med til at hjælpe mennesker i fjerntliggende samfund kan leve et mere uafhængigt og tilfredsstillende liv.

-”Vi er taknemmelige og stolte over det stærke partnerskab, vi har udviklet med Invacare i løbet af de sidste par år, og vi er glade for at se deres teams rykke ud i maj for at hjælpe os med at skaffe penge og opmærksomhed, så vi kan give kørestole til dem, der venter på dem. Sammen glæder vi os til at arbejde hen imod et langsigtet mål om at få kørestole ud til samfund, der ikke har adgang til mobilitetsløsninger”

Nuka Solomon, CEO for Free Wheelchair Mission.

Har du lyst til at læse mere og at give et bidrag direkte til Free Wheelchair Mission til støtte for Move for Mobility, kan du læse mere her: www.invacaremoves.org