Matrx E2 - Et nyt rygsystem til kørestole

Nyhed
2. februar 2021

Matrx E2 - Et nyt rygsystem til kørestole

Det er med stor fornøjelse, at vi nu lancerer en opgradering af den populære Matrx rygserie. Tag godt imod Matrx E2!
Matrx Elite E2 lifestyle foto - Mandlig kørestolsbruger i kørstol med Matrx ryg + dreng med cykel

Det er med stor fornøjelse, at vi nu lancerer en opgradering af den populære Matrx rygserie. Invacare Matrx E2 ryggene erstatter Matrx Elite Back og Matrx Elite Back Dyb. De nye, flotte Matrx E2 er mere komfortable, med et endnu lettere design og mulighed for et optimalt mikroklima. 

Invacare Matrx E2 leveres i to modeller: Matrx E2 samt Matrx E2 Dyb. Læg særligt mærke til disse nye egenskaber på Matrx E2 rygserien:

 • Bedre og mere komfortabel skumpolstring – sikrer optimalt mikroklima og bedre trykdistribuering af brugerens ryg

 • Lettere design af rygskallen – mere komfort med udskæringen til haleben, ventilation og enklere montering af tilbehør

 • Større fleksibilitet i monteringsbeslag – sikrer en præcis og stabil støtte af brugeren

 • Nyt spændende tilbehør – bl.a. mere støtte til bækkenet, sky overtræk og den unikke abdominalstøtte

Klik på billederne for at læse mere om de to modeller:

Matrx E2 standard Matrx E2 Dyb

Enkel montering

Matrx E2 opskåret skumMatrx E2 er enkle at håndtere og montere. Ryggene er beregnet til montering på rygrørene af en manuel eller elektrisk kørestol ved hjælp af nogle fleksible og diskrete monteringsbeslag, kaldet søhestebeslag. Det nye ved Matrx E2 rygserien er blandt andet, at selve polstringen nu er udformet i et behageligt og trykoptimerende, nøglehulsudformede skum, der smyger sig om brugerens ryg, samtidig med, at det højelastiske skum giver en stabil støtte. Læs mere om mikroklima her.

Optimal tilpasning og støtte

Matrx E2 rygskalMatrx E2 er nu blevet lettere at tilpasse takket være fleksible og stærke beslag på selve rygskallen.

Matrx E2 er en meget fleksibel og ergonomisk udformet rygserie, der giver den bedste posturale støtte og komfort til kørestolsbrugeren i en aktiv hverdag, eller hvor en fast og stabil støtte er forudsætningen for at kunne sidde optimalt i kørestolen. Når søhestebeslagene er monteret på rygrørene af kørestolen, kan selve Matrx E2 rygskallen blot klikkes på uden værktøj. Alle efterjusteringer og fintilpasninger kan foregå med brugeren i kørestolen. Matrx E2 kan vinkles og roteres, så den passer perfekt og støtter brugerens opretsiddende stilling. Søhestebeslagene til den lave ryg er designet mindre og mere diskrete uden at gå på kompromis med styrke og fleksibilitet. Den rigtige størrelse søhestebeslagene følger nu med som standard, når Matrx E2 bestilles. Klar til brug!

Matrx E2 beslag

  Matrx rygge

  Matrx ryggene er udviklet og produceret hos vores søsterselskab Motion Concepts i Canada, der er en af verdens førende leverandører indenfor trykaflastende og støttende rygserier og siddepuder til brug i kørestole. Vores serie af rygge fra Matrx, består udover Matrx E2 og E2 Dyb af:

  • Matrx Elite TR Back
  • Matrx Posture Back Dyb

  Valget af Matrx rygge sker med baggrund i brugerens positioneringsbehov, kropsform, facon og størrelse. Dermed sikres, at ryggen passer nøjagtig til brugerens ryg samt at denne giver optimal støtte og support. Desuden giver det rette rygvalg mulighed for at opnå en korrekt siddestilling med mulighed for at være aktiv og undgå fejlstillinger. Den rette ryg kan også være med til at skabe en komfortabel og optimal positionering med henblik på tryksårsforebyggelse. Alle Matrx ryggene har lav egenvægt og er udformet i et smart og enkelt design. Se modellerne her.