LiNX med intuitiv ledsagerstyring

Nyhed

LiNX med intuitiv ledsagerstyring

Den lettest anvendte ledsagerstyring

Let at forstå og anvende

Vi er nu klar med markedets lettest anvendte ledsagerstyring til vores LiNX styresystem.

Hvis du tror at alle el-kørestole er ens, så kan du godt tro om!

At køre el-kørestole, som plejepersonale, hjælper og familie, kan godt være en udfordrende oplevelse. Med en traditionel joystick-ledsagerstyring, er el-kørestolens bevægelser langt fra logiske for de fleste. Og specielt ikke, når der køres bagud og der pludselig byttes om på højre og venstre.
 
Hos Invacare mener vi, hverken det skal være anstrengende eller belastende, at køre el-kørestol med ledsagerstyring. Derfor tilbyder vi markedets lettest anvendte ledsagerstyring til vores LiNX styresystem.
Vores intuitive ledsagerstyring bliver monteret, så den passer nøjagtigt til de ønsker og behov, der må være. Hastigheden kan hurtig og let tilpasset til ledsager og forhold.
 
Med vores IDC Intuitive ledsagerstyring følger el-kørestolen ledsagerstyringens bevægelser let og intuitivt. IDC Intuitive ledsagerstyring gør det muligt at manøvrere el-kørestolen meget præcist, i et tempo der passer dig og uden brug af kræfter, uanset om det fremad eller bagud.
 
Kontakt din lokale konsulent eller vores kundeservice for yderligere oplysninger om vores LiNX intuitive ledsagerstyring.
 
Du kan se yderligere information om LiNX intuitive ledsagerstyring og alle de andre smarte LiNX produkter her.
 
Nedenfor kan se videoen om vores revolutionerende joystickstyreboks med touch display REM 400.