Leveringssituation påvirket af Covid-19

Nyhed

Leveringssituation påvirket af Covid-19

Corona

Covid-19 epidemien er desværre fortsat en stor del af vores hverdag. De nye mutationer samt den fortsatte stigning i antallet af indlagte og syge er bekymrende. Verden over er fabrikker alvorligt påvirket af situationen. Hele og delvise nedlukninger samt sygdom påvirker mange produktionsvirksomheder på daglig basis. Der ses en global mangel på komponenter og råstoffer, og flere virksomheder oplever store udfordringer vedr. fragtkapacitet bl.a. grundet restriktioner.

Invacare er ligeledes meget påvirket af epidemiens fortsatte tilstedeværelse. Det betyder, at vi på nogle produktområder har en længere leveringstid end normalt. Vores leveringstider påvirkes særligt af manglende dele fra underleverandører, delvise nedlukninger og øget transporttid. Dertil kommer, at vi på nogle produktområder oplever en større ordretilgang, idet mange af vores produkter indgår som en del af beredskabet for at hjælpe syge, ældre og handicappede.
Dertil kommer, at vi på visse produktområder, herunder skummadrasser, oplever en større global mangel på råstoffer, der anvendes af alle producenter. Invacares indkøbsafdelinger verden over arbejder hårdt på at finde alternativer, men det er en svær situation, som det kan tage tid at løse.

Hvordan kan vi sammen hjælpe landets borgere?

Vi beder jer derfor om lidt hjælp i denne situation, så vi sammen kan hjælpe landets borgere på den bedste måde:

  • Bestil i god tid, så alle jeres bestillinger ikke er akutte

  • Vær fleksibel i forhold til det antal I skal bruge

  • Vær fleksibel i forhold til alternative produkter

  • Udvis tålmodighed i forhold til at rykke for dine varer

  • Gør opmærksom på om leveringen er akut

Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig

Alle medarbejdere i Invacare er aktive i deres jobfunktion og kan kontaktes via telefon eller e-mail helt som normalt. Vi arbejder hårdt på at løse situationen og er i daglig kontakt med leverandører, kunder, slutbrugere og andre der er berørt af dette, for at give så god en service som overhovedet muligt.

Vi håber, at I alle har det godt og ser frem til en normalisering af hverdagen!

Lad os samarbejde om at passe på dem omkring os og hinanden.

Med venlig hilsen

Christian Voie-Andersen
Adm. direktør, Invacare A/S