Küschall The KSL 2.0: En højaktiv kørestol til de erfarne brugere

Nyhed

Küschall The KSL 2.0: En højaktiv kørestol til de erfarne brugere

Vi introducerer Küschall THE KSL 2.0! En helstøbt kørestol, der sikrer, at kørestolen lystrer den mindste bevægelse i drivringene og at brugeren opnår de bedste køreegenskaber.
Vi har indenfor kun 1 år lanceret ikke mindre end 4 nye flotte kørestolsmodeller fra Küschall med hver deres styrker og egenskaber.
THE KSL 2.0 - lifestyle  - kvinde ved strand i hvid KSL kørestol

Nu lancerer vi endnu en ultrastærk højaktiv kørestol fremstillet ved hjælp af hydroform teknologi: Küschall The KSL 2.0. Meldingerne fra brugere og terapeuter om de tidligere lancerede Küschall modeller fremstillet i hydroformede rør, er over al forventning og giver os anledning til at følge efter med den mest avancerede af Küschall familien, nemlig The KSL 2.0.

Minimalistisk og de bedste køreegenskaber

The KSL 2.0 fremstilles på mål og vinkler nøjagtig, som den erfarne bruger ved, passer bedst til vedkommendes køreteknik og siddestilling. Som hånd i handske! Derved bliver The KSL 2.0 helstøbt og fast, hvilke sikrer brugeren, at kørestolen lystrer den mindste bevægelse i drivringene og opnår de bedste køreegenskaber. I den hydroforme helstøbningen undgås dele, der kan bevæge sig i forhold til hinanden. Samtidig bliver The KSL 2.0 minimalistisk i sit udseende uden unødvendige skruer mv. Smart og enkel!  

Nytænkende kørestolsfremstilling

Küschall The KSL 2.0 er del af Küschall familien af aktive kørestole, der alle fremstilles med den spændende teknologi: Hydroforming.
Vi har det seneste år lanceret ikke mindre end 4 nye flotte kørestolsmodeller fra Küschall med hver deres styrker og egenskaber.

Küschall K-series 2.0

Aktiv kørestol med mange justering- og tilpasningsmuligheder

Küschall K-series 2.0 manuel kørestol

Küschall Champion 2.0

Sammenklappelig aktiv kørestol, men stadig med de fremragende køreegenskaber som en fastrammekørestol

Küschall Champion 2.0 manuel kørestol

Küschall Compact 2.0

Letvægtskørestolen med svingbare benstøtter med en helt fast og stabil konstruktion

Küschall Compact 2.0

Og nu...

Küschall The KSL 2.0

 

THE KSL

The KSL 2.0 tilbyder bl.a.:

  • Hydroforme chassisrør
  • Perfekte køreegenskaber
  • Super elegant og enkelt design
  • Styrke og stabilitet
  • Helt personlige mål og vinkler
  • Mange farve- og designmuligheder

Knap - læs mere om the ksl

Et stærkt og personligt design

Alle de nye aktive Küschall kørestole er fremstillet med den banebrydende teknologi hydroforming. Hydroform fremstilling af fx chassis’et sikrer optimal styrke og flotte former. Læs mere om Küschall's anvendelse af hydroform teknologi.

Er du i tvivl om The KSL 2.0 kan konfigureres efter dine ønsker, er du meget velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent for mere information, eller du kan besøge vores Küschall Designstudio, hvor du kan konfigurere The KSL 2.0 efter dine ønsker og behov. Besøg vores designstudio her.